Beko HISW64220S, plită incorporabilă cu Wok

În cazul în care te interesează o plită incorporabilă cu Wok atunci îți recomand modelul Beko HISW64220S care e un model pe gaz cu aprindere electrică. Plita e una din sticlă neagră, iar capacul arzătorului e unul emailat. Chiar dacă aparatul are numai 4 butoane, el vine cu aprindere electrică, aprindere care va facilita o mau ușoară utilizare.

Modelul acest vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care poate fi utilizat chiar și pentru un restaurant asiatic mulțumită arzătorului cu suport Wok. Dacă din diferite motive nu aveți nevoie de acel arzător atunci puteți opta pentru plita HISG64220S (e tot de la acest producător) care e tot neagră și din același material însă are un preț mai mic.
În cazul în care vreți să vedeți mai bine cum arată acest aparat atunci vă recomand imaginea de alături.

Electrocasnicul
Electrocasnicul

Lucrurile care sunt mai speciale la acest model sunt acel suport pentru tigăi ori vase de tip wok, alimentarea pe gaz (face ca aparatul să fie mult mai ieftin decât unul electric) și aprinderea integrată. Normal că vine și cu un sistem de siguranță pentru momentul în care se stinge flacăra.

Atuurile modelului de față sunt prețul, garanția bună (poate fi mărită la mai mult de 2 ani), brandul ok și că nu e prea greu de utilizat. Despre brandul Beko trebuie spus că e deținut de aceeași firmă care deține și Arctic, adică niște turci.
Nu era rău dacă era realizată din inox, însă așa fiind făcută din sticlă e mai ușoară și mai ieftină.

Deci, dacă ești în căutarea unei plite care poate fi incorporată și care să nu are un preț prea mare atunci îți recomand acest model. După cum am zis și mai sus, brandul e unul foarte bun… remarcându-se în principal prin produsele calitative care vin la prețuri foarte mici.
Dacă nu ești decis ce cuptor se potrivește cu plita de față atunci eu îți recomand OIE25500X care vine tot de la Beko.

Lasă un comentariu