Beko HII64430GT, plită cu inducție accesibilă

Plitele incorporabile sunt aparate moderne cu un design elegant și funcționalitate superioară. Modelul Beko HII64430GT e un exemplu foarte bun că se poate și mai bine. Datorită tehnologiilor incorporate, plita face parte din segmentul premium (mă refer la inducție). Aceasta poate fi instalat ușor de pe un blat dacă se respectă dimensiunile nișei și blatul trebuie să fie destul de gros. Oricum, poate că nici nu o veți pune chiar peste cuptor, deoarece aveți un corp separat pentru cuptor ori preferați cuptorul ceva mai sus (la nivelul blatului) pentru a nu vă apleca la el.

Consider că are un preț foarte bun pentru ce oferă și de aceea v-o recomand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatele complet electrice sunt cele mai populare deoarece sunt mai accesibile și oferă mai multe funcții decât cele pe gaz. Chiar și plitele pe gaz sunt destul de accesibile, dar nu și cele cu sticlă termorezistentă. Până la urmă depinde cât de mult vă interesează aspectul plitei sau cu ce alte aparate vreți să se potrivească.

Pe acel panou de control e prezent și un timer, astfel nu trebuie să stați mai tot timpul lângă plită. Panoul de control e unul foarte plăcut și e foarte ușor de folosit. Funcția Booster reduce mult din timpul de gătire dar depinde și de preparat.

Păreri pro și contra

E o plită performantă pentru simplul motiv că are tehnologie inducție, iar pentru cei interesați, puterea plitei e de maxim 6.7 kW. Acest model are 4 arzătoare clasice și un sistem Anti-Overflow care oprește alimentarea arzătoarele dacă se află lichid pe panoul de control. Bineînțeles e integrat și un sistem de siguranță care împiedică supraîncălzirea plitei (se evită accidente viitoare). Poate că nu oricine și-o permite, dar chiar nu aveți ce să-i reproșați în acest preț.

Beko HII64430GT poate fi văzută în poza de sus și chiar nu văd de ce nu v-ar plăcea acest model. Am pus și un clip de prezentare care e unul destul de general și se adresează celor care vor o plită ca cea de sus:

Te-ar mai putea interesa