Beko HII64200AT, plită cu sistem OverHeat Safety

Plita incorporabilă de jos prezintă un sistem de protecție împotriva supraîncălzirii și e normal să aibă că doar e una foarte performantă. Beko HII64200AT are un design simplu dar și modern în același timp. Discutăm de un model avansat care are numeroase funcții și sistemele inteligente care sunt folositoare. Suprafața plitei se curăță ușor datorită sticlei vitroceramice și se oprește automat dacă scăpați lichide în timpul funcționării.

Din poza de jos se văd zonele de gătit circulare și toate beneficiază de funcția Booster, care micșorează semnificativ timpul de fierbere al mâncării. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plitele electrice clasice sunt mult inferioare celor vitroceramice, iar segmentul de top îl dețin modelele cu inducție datorită puterii de încălzire. Temperatura se ajustează după preferință pentru că sunt prezente 9 trepte de încălzire. Aceasta e o plita mare dar sunt modele chiar și cu 2 arzătoare doar că nu toate brandurile le oferă.

Funcționalitatea e un punct forte al acestui model și nu sunt multe modele care concurează cu aceasta, de aceea merită să o luați în considerare dacă vreți aparate noi și moderne în bucătărie. Mă refer la următoarele: control touch, Booster, Pan detection (încălzește imediat când plasați vasul pe arzător), Stop&Go, Safety Lights, OverHeat Safety, Anti-Overflow, timer și blocare interfață. Dacă sunt probleme cu plita, ea se deconectează automată pentru a nu se evita viitoare neplăceri.

Păreri pro și contra

Pare să fie una dintre cele mai accesibile modele cu inducție de pe piață și cu funcții destul de numeroase. Arată destul de bine, are un panou de control destul de simplu și oricine îl poate folosite pentru că are pictograme destul de cunoscute. Randamentul e cel mai bun de pe piață deoarece discutăm de o plită cu inducție care are nevoie doar de vase feromagnetice.

Beko HII64200AT se potrivește alături de multe cuptoare disponibile și nu v-aș putea recomanda unul, dar un lucru e cert, trebuie să fie unul multifuncțional. Pot fi puse vase de dimensiuni mari dar nu și de dimensiuni dreptunghiulare, pentru acele vase există plite cu zone de gătit extinse sau mai speciale.

Te-ar mai putea interesa