Beko HIC 64502, plită vitroceramică cu touch control

Beko HIC 64502 este exact ceea de ce ai nevoie în cazul în care vrei să-ți faci o bucătărie modernă ca la carte. Se integrează perfect în mobilierul de bucătărie și nici nu vezi diferența dintre un blat și aceasta… dacă nu ai ochiul format. Se laudă cu faptul că e un model vitroceramic cu un preț deloc mare, iar controlul se realizează eficient. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar garanția standard e de 2 ani, putând fi mărită la 4 cu serviciul extragaranție (în momentul de față cei de la Beko au introdus produsul într-o promoție cu 5 ani garanție).

Aspect

Se poate observa că e vorba despre un model de culoare neagră cu patru zone circulare și cu panoul de comandă situat circular. Afișajul e unul de tip electronic, iar controlul e foarte eficient fiind oarecum împrumutat de la telefoanele inteligente – e un control touch.

Plita
Plita

Caracteristici tehnice

Acest HIC64502 de la Beko e realizat dintr-un material similar sticlei care nu se deteriorează ușor, dar se încălzește foarte repede, făcând din plită una foarte eficientă. Vine cu un număr normal de arzătoare, adică 4, și din păcate nu are suport nativ pentru vase wok, dar nu cred că ar fi greu de gătit cu așa ceva pe plita de față.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un excelent raport între preț și calitate (există plite vitroceramice mai ieftin, dar nu la fel de bune; vezi alte plite vitrocermaice); vine cu suport pentru supraîncălzire și protecție pentru copii; vine cu 19 trepte de putere; butoanele sunt ușor accesibile chiar și de către cei cu mâini mici, lucru datorat poziționării frontale ale acestora; vine cu funcții interesante cum ar fi cea Booster prin care după ce mâncarea atinge temperatura de fierbere, aparatul aplică temperatura setată.
Contra: nimic.

Concluzie

Alături de alte electrocasnic incorporabile (vezi electrocasnice incorporabile la ofertă) îți poți decora, respectiv amenaja bucătăria așa cum vrei. Aceste tipuri de produse electro sunt destinate atât pentru acasă cât și pentru un mic restaurant. Deci, și în scop comercial, nu doar personal.

Te-ar mai putea interesa