Beko HIAG64225SX, plita incorporabilă cu panou frontal

O plită pe gaz care necesită incorporare este modelul Beko HIAG64225SX, iar acesta are un preț destul de atractiv. Acesta nu face parte dintr-un pachet promo (cuptor + plită), dar așa aveți posibilitate să alegeți ce cuptor vă place că și așa prețul e foarte atractiv. Nu oferă dotări speciale ci doar cele standard, doar variantele electrice oferă funcții de gătit speciale dar și niște tehnologii avansate de încălzire (inducție). Nu aveți nevoie de un buget foarte mare pentru o astfel de plită.

Acest model are un grătar destul elegant realizat din fontă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar după cum arată vă puteți da seama că e vorba de un model cu alimentare pe gaz, dar are și un cablu pentru priză deoarece plita e dotată cu aprindere electrică. Cele patru arzătoare sunt puternice datorită tipului de alimentare – gaz. Plitele electrice nu au un randament atât de mare dar poate că nici nu veți frige mâncarea, ci preferați să o fierbeți. Mâncarea gătită la cuptor e mai sănătoasă și e gătită uniform dacă are ventilator și multe funcții de gătire.

Plitele cu inducție costă aproape dublu și poate că nu sunteți dispuși să cheltuiți atât de mult. Se vede din poza de sus că are suprafață pe inox și un panou de control frontal cu butoane push-up. Aceasta nu ocupă foarte mult spațiu pe blat ca și cele cu butoane pe lateral ori cu 5 arzătoare.

Păreri pro și contra

Nu trebuie să dați prea mulți bani pe incorporabile, ci puteți alege variante accesibile dar și elegante. Poate că vreți o alternativă la un aragaz mixt, că doar nu puteți compara astfel de aparate cu un aragaz clasic. Cuptoarele electrice sunt cele mai bune, în special dacă oferă și multe funcții de coacere, dar și dotările sunt foarte importante.

Un model ca Beko HIAG64225SX nu trebuie neglijat deoarece costă puțin pentru cât de bine arată și poate fi folosit de oricine chiar și cu o singură mână. Aprinderea electrică la această plită e destul de comodă, în sensul că nu e nevoie să folosiți ambele mâini (apăsați și rotiți butonul).

Te-ar mai putea interesa