Beko GN163320PT, frigorfic clasa A++ cu NeoFrost

Side by side-urile au început să devină tot mai apreciate şi în ţara noastră, iar un model interesant e Beko GN163320PT. Acest frigorific în stil american e unul care are o capacitate de 554 litri şi un consum energetic deloc mare de 380 kWh pe an (acestuia îi corespunde clasa de eficienţă energetică A++).

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care nu doar se prezintă bine dpdv al caracteristicilor, ci şi al aspectului. Din imaginea alăturată puteţi vedea că e vorba despre un model argintiu cu două uşi şi cu dispenser de apă. Din poza de alături puteţi vedea cum arată acest model şi că are o culoare care nu doar arată bine, ci care se integrează perfect în decor.


Păreri pro şi contra

Beko GN163320PT e un frigorific de top cu un volum net de 554 litri. Acesta e împărţit în cel de 364 litri ai frigiderului şi 190 litri ai congelatorului.
Dimensiunile aparatului sunt unele considerabile de 91x78x179 LxAxÎ în cm, iar din această cauză trebuie să vedeţi dacă aveţi spaţiul necesar pentru amplasarea aparatului.
Nici nu putem spune că e un model gălăgios deoarece aparatul de faţă are un nivel de zgomot de 43 decibeli. Acesta e unul caracteristic unui frigorific şi nu e deranjant.
Răcirea are loc fără producere de gheaţă, iar in această cauză nu e nevoie de dezgheţare sau decongelare. Funcţia aceasta poartă numele de NeoFrost.
Economia de energie se realizează şi atunci când aparatul nu e deschis pentru perioade lungi de timp. Această funcţie e numită Vacation Mode şi e destul de întânită la frigorificele premium.

Acest side by side ar fi recomandarea mea deoarece vine în plus cu dispenser de apă, No Frost şi alte facilităţi care fac utilizarea şi întreţinerea destul de simplă… fără griji.
Brandul Beko e unul premium fiind comercializat la nivel de continent. Aparatura electrocasnică a acestora e una de calitate, iar dovadă e garanţia extensibilă la 3 sau 4 ani. Acest brand e înfrăţit cu Arctic şi de aceea vedem funcţii similare pe produsele Arctic şi Beko.

Te-ar mai putea interesa