Beko GN163140ZGBN, side by side negru de aproape 600 litri

Frigiderul de tip side by side este o opțiune ceva mai costisitoare și care oferă mai mult spațiu pentru alimente. De exemplu, varianta de jos numită Beko GN163140ZGBN oferă o capacitate de 580 litri care este mai mult decât aveți nevoie, însă dacă spațiul din bucătărie vă permite instalarea sa, atunci merită ales. Îmi plac aparatele de culoare neagră, în special cele care au partea frontală din sticlă neagră. Panoul de control digital este așezat între uși și este iluminat ca să fie vizibil în orice condiții.

Ținând cont că vorbim de un brand foarte bun, acest model este echipat cu dotări excelente și specificațiile sunt foarte bune pentru dimensiunile sale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu trebuie incorporat, dar puteți amenaja un loc spațial pentru el. Unii aleg să-l pună alături de mobilier, iar alții în integrează parțial în perete. Așa nu mai pare atât de mare și nici nu va umbri o parte din încăpere. Are o clasă de eficiență mai bună decât altele deoarece are dotări în acest sens – Clasa E.  Chiar și nivelul de zgomot este mai redus – 38 dB, mai că nici nu veți simți prezența sa.

Rafturile sunt suficiente și veți vedea că ușa are suporturi până jos ca voi să aveți unde să puneți sticlele mici sau diversele recipiente. Sunt mai multe imagini de prezentare, dar acesta arată mult mai bine în realitate.

Păreri pro și contra

Frigiderul are compartimentul pentru legume și fructe numit HarvestFresh care simulează ciclul natural de lumină. Are tehnologie NeoFrost care este compusă din două sisteme moderne și foarte utile, astfel ca la interior să aveți cele mai bune condiții. Displayul cu control touch de la exterior are un design minimalist, mai că nici nu iasă în evidență și copiii nu vor ajunge la el. Cu acesta se poate seta ușor temperatura din interior, dar sunt prezente și câteva funcții suplimentare care nu le veți găsi la aparatele simple (fără control touch).

Beko GN163140ZGBN are dimensiuni generoase motiv pentru care trebuie să aveți spațiu necesar pentru instalare, dar și o ușă suficient de lată.

Te-ar mai putea interesa