Beko FSM52330DAO, aragaz mixt pe culoarea antracit

Aragazul de mai jos Beko FSM52330DAO arată foarte bine pe antracit. Chiar dacă e o culoare retro, aceasta îi oferă un aspect modern datorită liniilor drepte și timerului digital. Aragazurile retro au forme mai rotunde și combinația de culori e diferită. Prețurile sunt relativ aceleași, doar că la cele moderne veți vedea o interfață de utilizare ceva mai diferită. Panoul de control oferă ceva mai multe butoane decât la modelele clasice, dar și afișajul digital cu temporizator are butoane (de tip touch).

Din poza de jos se vede acest aparat și e oferit un capac din sticlă că cel metalic nu cred că ar fi arătat prea bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita nu oferă mai nimic special că doar e pe gaz, însă la cele electrice putem vedea ceva mai multe funcții. Prefer cele pe gaz deoarece oferă o putere superioară, încălzire rapidă și costul de funcționare e redus. Arzătoarele sunt de dimensiuni diferite și puterea diferă de la unul la altul. În față aveți arzătorul mare și cel mic, iar în spate sunt poziționate cele normale.

Cuptorul are niște dotări foarte bune, însă similare cu cele ale aparatelor incorporabile. Acest producător vă oferă și niște accesorii interesante și utile: tavă adâncă pentru gătit, tavă standard și capacul de la plită.

Păreri pro și contra

Plita e pe gaz motiv pentru care oferă un randament decent și o putere destul de mare. UN cuptor cu ventilator e unul multifuncțional, adică sunt mai multe funcții de încălzire (mai mult de 4). Nu se vede acel sertar pentru vase poziționat în partea inferioară a aparatului, în care se pot pune tăvile, cratițe sau ustensile. Poate că din poze nu se vede dar acesta are are o lățime nu foarte mare – 50 cm, însă datorită adâncimii de 60 cm veți avea o plită spațioasă și un cuptor generos.

Beko FSM52330DAO arată bine și alături de o hotă pe culoarea inox sau neagră, dar această alegere o faceți voi în funcție de buget.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Beko FSM52330DAO, aragaz mixt pe culoarea antracit”

  1. Salut. Beko are la toate aragazele arzatorul mic. in dreapta . caut cu arzatorul mic pe stanga… ar trebuie sa faceti. cu arzatorul mic . stanga. fata dreapta spate etc.
    parerea mea. ganduri bune ….si multe

Comentariile sunt închise.