Beko DIS25010, model clasa A+ cu 10 programe

Beko DIS25010 e un model care nu doar se prezintă bine, ci şi unul care are capacitatea de a spăla 10 seturi de vase consumând puţin curent (are clasa A+ de eficienţă energetică). Cel mai important atuu al acestui electrocasnic de tipul maşină de spălat vase este incorporabilitatea sa, mai exact e complet incorporabilă.

Acest aparat vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat tehnologic şi care are o fiabilitate bună (dovadă fiind garanţia de 3 ani).


Păreri pro şi contra

Maşina Beko DIS25010 este una cu nişte dimensiuni compacte, motiv pentru care e considerată slim. Aceste dimensiuni aproximative sunt 82x45x55 ÎxlxA cm.
Are 5 programe care sunt clătire, rapid, intensiv, prespălare şi eco clean. Pe lângă acestea are diferite opţiuni care ajută la economisirea timpului ori a resurselor. Aş menţiona HalfLoad care e o opţiune pentru încărcare la jumătate.
Dacă vreţi să spălaţi ceva rapi o să vă sară în ajutor programul Mini 30 care presupune că în 30 minute poate spăla la 35 grade aşa încât să economisim resurse (curent, apă şi timp).
Pentru protejarea mediului înconjurător există programul Eco 50 care presupune spălarea la 50 grade.
Astfel de aparate nu sunt gălăgioase deoarece vorbim despre 49 decibeli care e o valoare mult inferioară unei maşini de spălat rufe.
Nu are un consum mare de energie întrucât anual consumă 237 kWh. Din această cauză îi corespunde clasa A+ de eficienţă energetică.

Modelul de faţă se adresează gospodăriilor care vor ceva accesibil, eficient şi care să arate bine. Se prezintă bine din punct de vedere vizual întrucât acest model are capabilitatea de a fi incorporat complet şi în felul acesta e invizibil.
Garanţia standard a acestui aparat e de 3 ani, dar acum există o promoţie prin intermediul căreia poţi beneficia de 5 ani garanţie.
Despre brandul Beko trebuie menţionat că e unul premium, produsele sale fiind comercializate la nivel de continent. E localizat în Turcia şi în momentul de faţă deţine inclusiv brandul Arctic (fostul brand românesc).