Beko DIN5631, mașina spalat vase incorporabilă

Dacă vrei să-ți faci o bucătărie ca la carte atunci îți recomand o mașină de spălat vase care poate fi incorporată precum Beko DIN5631. Această mașină are capabilitatea de a spăla 12 seturi prin intermediul a 6 programe, iar clasa de eficiență energetică e A++. Eu o recomand unei mici pensiuni, dar și cuiva care are o familie mare și nu vrea să piardă toată ziua cu spălatul vaselor.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă formidabil. Chiar dacă e foarte eficient (la toate capitolele) acest model e unul care nu face prea mult zgomot deoarece nivelul de zgomot e de 47 decibeli.
În cazul în cre vreți să vedeți mai bine cum arată atunci vă recomand poza de alături. Din aceasta se poate vedea că aparatul are panoul de comandă oarecum mascat. Acest panou de comandă e unul electronic, asigurând un transfer rapid și precis al comenzii.

Mașina
Mașina

Modelul de față e unul complet incorporabil, lucru care vă va ajuta foarte mult să vă amenajați o bucătărie ca la carte.
Venind cu diferite programe înseamnă că atunci când vasele sunt încărcate o să vă folosiți de programul intensiv, iar când vreți să spălați vase nu prea murdare atunci vei utiliza programul mini 30. Am spus și la început și o mai spun încă o dată că acest model are 6 programe.

Lucrurile care mie îmi plac sunt că are eficiență A la toate categoriile (de la consum de curent și până la uscare sau spălare), prețul nu prea mare și posibilitatea de a încărca aparatul doar cu jumătate de încărcătură (așa încât să faceți economii impresionante de resurse).
Poate că nu ar fi stricat să vine cu Fuzzy Logic, dar sunt programe și caracteristici care înlocuiesc acest Fuzzy.

Modelul acesta se adresează în principal celora care vor o mașină care să nu se vadă în bucătărie. Dacă nu vreți un model incorporabil atunci ar fi bine să alegeți altceva deoarece o să fie și mai ieftin.

Te-ar mai putea interesa