Beko DIN28430, mașină de spălat vase complet incorporabilă

O mașină de spălat vase ca Beko DIN28430 se adresează celor care vor un aparat cu capacitate de încărcare mare. Având în vedere că e un model recent lansat, e normal să aibă opțiune de încărcare la jumătate. Chiar și așa consumul de resurse e destul de mic, iar așa puteți spăla pe jumătate din cantitatea maximă. Deci nu e nevoie să alegeți un model mai mic sau chiar compact (capacitate de 7 seturi). Un model cu capacitate mare va fi de folos indiferent că aveți o familie mai numeroasă sau mai mică.

Din poza de jos se vede panoul de control cu multe funcții și pictograme care vă pot fi de folos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

După cum am precizat, acest model are o capacitate de încărcare generoasă – 14 seturi, motiv pentru care puteți multe vase, pahare, tacâmuri și chiar accesorii în el. Clasa de eficiență energetică e A++ care e cea mai bună de pe piață și evidențiază nivel de consum. Mașina de mai sus nu e ca una oarecare deoarece are 8 programe, Acrobat System (ajustare coș superior), suporți speciali pentru farfurii, consum de apă de numa 9.5 litri, finalizare program cu SteamGloss, dozator detergent glisant, braț pulverizator robust, Aquaflex. Acestea sunt și caracteristicile speciale ale acestei mașini.

Ca și tehnologii, aparatul de mai sus oferă: sistem control exces apă, senzor de murdărie, LED Spot și indicator clătire suplimentară.

Păreri pro și contra

Consumul redus de resurse e foarte important la orice aparat care-l veți folosi aproape zilnic. Are un design simplificat și elegant în același timp. Puteți citi manualul său de instrucțiuni dacă considerați că vi se pare prea complicat panoul de control.

Beko DIN28430 e un aparat modern care nu se adresează oricui, deoarece e nevoie de un spațiu generos sub blat și un panou cu mâner care se pune pe ușa aparatului. Cele clasice sau parțial incorporabile se instalează mai ușor dar nu arată la fel de bine. Cel de sus mai că nici nu iasă în evidență deoarece doar voi știți că se află acolo (panoul de control nu e vizibil).

Te-ar mai putea interesa