Beko DIN28423, model 14 seturi, clasa A++

Mașina Beko DIN28423 e una incorporabilă cu o capacitate mare de seturi, adică 14. Chiar dacă poate spăla multe vase, consumul de resurse nu va fi mare atunci când aveți mai puțin de spălat deoarece oferă opțiune de încărcare la jumătate.

Acest model beneficiază de un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care oferă produse cu fiabilitate ridicată. De exemplu, garanția standard e de 2 ani, dar în momentul de față e o promoție și se oferă gratis o garanție de 5 ani.


Pro

Modelul acesta nu e o mașină de spălat vase oarecare, ci unul cu incorporabilitate completă. Butoanele (și panoul de comandă) sunt mascate așa încât nimeni să nu-și dea seama despre ce aparat e vorba ori să apese din greșeală pe ele.
Capacitatea mare de 14 seturi e perfectă pentru cineva cu o familie mare ori pentru cei interesați în a folosi aparatul în scopuri comerciale (pensiune sau local).
Dacă vreți să spălați ceva foarte rapid atunci există o funcție numită Fast+ care ajută la spălarea de până la 3 ori mai rapid. Nu se face rabat la calitatea spălării.
Dacă vreți ca paharele și vasele să fie ca noi atunci puteți utiliza Stamgloss care pentru 10 minute în plus la terminarea programului asigură o uscare mai bună.
În ziua de azi toate aparatele vine cu motoare avansate de tipul inversor/inverter, iar Beko DIN28423 vine cu motor Prosmart Inverter care asigură fiabilitatea și performanța așa încât consumul de resurse (apă și curent) să fie optime.

Contra

Chiar dacă are o culoare neutră cred că nu ar fi fost rău dacă ar fi fost disponibilă pe culoare argintie/inox.

Concluzie

Modelul acesta e unul de top și va oferi rezultate foarte bună fără vreun compromis. Nu am menționat de faptul că are funcția Aquaintense care presupune că oferă curățare de 5 ori mai bună pentru vase care sunt foarte murdare.
Eu zic că vine cu o capacitate mare care e suficientă, iar acest lucru se datorează și faptului că are suporți de farfurii care pot fi pliați. În acest fel se face mai mult loc.

Te-ar mai putea interesa