Beko DIN1531

Această mașină de spălat vase incorporabilă Beko DIN1531 are o capacitate de 12 seturi, 5 programe, eficiență energetică clasa A și control electronic+display LCD. Spre deosebire de DSN 6534 X (e parțial incorporabil), acest DIN1531 e un model complet incorporabil și deci va da un plus de eleganță bucătăriei. Design-ul său e unul foarte reușit deoarece e simplu și în partea superioară vine cu control electronic și un ecran LCD. Pprețul său e justificat de funcțiile, dotările sale și capacitatea de spălare. Dacă doriți să o achiziționați, vă informez că are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată din față

Specificații tehnice

Mașina de spălat vase Beko DIN1531 are un volum de 12 seturi adică poate spăla o mulțime de vase iar datorită tehnologiei de detectarea automată a gradului de murdărie de pe ele, nu trebuie să vă faceți griji că nu ați ales programul corespunzător. Pe partea de eficiență are: clasa A la spălare, clasa A la uscare și clasa A la consumul energetic. Deci într-un programul consumul e undeva la 1.09 kW și 13 litri la un ciclu de spălare. La capitolele programe și opțiuni are: auto, bio/eco, prespălare, 58 minute, quick&clean, all in 1 și protecție împotriva inundațiilor. Aveți posibilitatea să alegeți și nivelul de temperatură (aveți de ales între 5 nivele de temperatură).

Dar nici pe partea de tehnologii nu stă rău deoarece are: detectarea automată a gradului de murdărie, uscare prin Active Ventilation etc. Pe panoul de control veți putea observa chiar și timpul de spălare rămas. Odată cu această achiziție primiți și coș pentru tacâmuri, compartiment pentru sare, 4 rafturi și suport pentru vase pliabil. Înainte de instalare, trebuie să vă asigurați că aveți un loc potrivit deoarece nu e un electrocasnic mic iar secțiunea ce trebuie decupată din mobilier trebuie să fie cât mai apropiată de cea din manual.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design simplist, control electronic, e eficientă, ajustează automat parametrii (alege pentru dumneavoastră programul potrivit), nu e chiar scumpă și e voluminoasă.

Minusuri: momentan nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Beko DIN1531 e un aparat incorporabil care nu trebuie să lipsească din bucătărie dumneavoastră în special dacă aveți nevoie de un ajutor atunci când nu aveți timp să spălați vasele. Deci poate fi o investiție pentru cei care nu vor să piardă timp prețios prin bucătărie. Ar fi fost interesant dacă exista și un model pe culoarea inox, deoarece arăta și mai elegant.

Te-ar mai putea interesa