Beko DFS05024W, mașină de spălat vase îngustă

Mașina de spălat vase Beko DFS05024W este una dintre cele mai bune soluții de pe piață deoarece raportul preț/performanțe e destul e satisfăcător. Dacă nu vă place cum arată, puteți alege un model complet incorporabil cu eficiență inferioară ori chiar mai scumpă. Îmi place la cele complet incorporabile că se poate pune pe ușa aparatului o ușă de mobilier pentru a nu fi vizibil. Nici nu va ieși în evidență iar bucătăria devine la elegantă și funcțională. Alegerea rămâne a voastră, fie alegeți un model ieftin și performant cum e cel de jos, fie unul mai puțin performant și ceva mai scump.

Alternativele sunt multe și depind de bugetul vostru ori de preferințe. Veți observa că există multe tipuri de astfel de mașini de spălat vase. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Caracteristicile tehnice sunt destul de bune: capacitate de încărcare de 10 seturi, clasă energetică E (A++), 5 programe, panou de control este unul mecanic, clasa A la uscare (condensare) și și tot A la spălare. La interior, se poate observa că puteți pune destul de multe, chiar și pahare ori accesorii ale unor aparate (doar părțile detașabile care pot fi din plastic/sticlă, nu și aparatul). Pe partea de opțiuni și programe are: protecție inundație, opțiune de încărcare la jumătate, intensiv, bio/eco, rapid etc.

La interior are un coș pentru tacâmuri, iar acesta e prezent la destul de multe modele. Consumul de energie e destul de mic și la 100 de spălări este de 76 kWh. Nu cred că vă interesează consumul anual cât timp nu veți spăla zilnic. Bineînțeles, acest aparat se ocupă și de uscarea vaselor pentru ca imediat după finalizarea programului, să le puneți la loc.

Plusuri: consum redus de energie, preț corect, ocupă puțin spațiu, fiabilă, spală multe vase pentru lățimea sa și ușor de folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

Beko DFS05024W este un aparat electrocasnic destul de mare dar care poate fi mai compact decât altele deoarece are o capacitate de spălare diferită (în general, cele de 14 seturi sunt cele mai mari iar cele de 7 seturi reprezintă segmentul compact).

Te-ar mai putea interesa