Beko DFN71046X30, mașină clasa A+++

Beko DFN71046X30 e o mașină de spălat foarte bună pentru cineva în căutarea unui model care să poată spăla undeva până la 13 seturi de vase. Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are 60 centimetri (această dimensiune te va ajuta să amplasezi aparatul acolo unde dorești).
E un aparat foarte util pentru acasă, dar și pentru scopuri comerciale, adică la un restaurant. Te va ajuta să economisești tip și bani deoarece nu va trebui să plătești personal care să se ocupe cu spălatul vaselor.

Alături am pus și o poză pentru a vă face o părere despre cum arată acest aparat. Poți vedea că e vorba despre un aparat cu un display relativ mare, iar dacă te interesează mai multe detalii vizuale atunci acestea pot fi văzute din clipul de la final.

Mașina
Mașina

Modelul de față e unul cu o eficiență sporită când vine vorba despre spălat ori economisit resurse. Vine cu multe dotări (adică accesorii), dar și cu multe funcții utile. Pentru a spăla chair și cele mai murdare vase există posibilitatea spălării vaselor cu ajutorul a 6 nivele de temperatură.
E un aparat dotat cu 10 programe (altele au doar 5-6) care te vor ajuta să speli vasele așa cum dorești.
Probabil că cel ai util lucru la acest model e senzorul care detectează gradul de murdărie… automat.

Plusurile acestui model ar fi prețul rezonabil (în condițiile în care are senzor de detectare a gradului de murdărie), existența mai multor programe și consumul deloc mare de resurse (într-un program normal consumă 10 litri de apă și 0,68 kW).
Singurul minus e că nu poate fi incorporată.

De final pot spune despre acest model că e unul foarte bun prin prisma costului mic de achiziție și a faptului că are multe lucruri utile integrate, lucruri cum ar fi Fuzzy Logic.
Alături e și clipul de care ziceam mai sus. Acesta prezintă în detaliu interiorul aparatului, însă e mare păcat că nu e în română ori măcar engleză.

Te-ar mai putea interesa