Beko DFN39430X, mașină de spălat vase cu senzor Dirt (murdărie)

Mașina de spălat vase Beko DFN39430X face parte din noua generație motiv pentru care are anumite tehnologii: IonGuard (neutralizează mirosurile), sertar pentru tacâmuri special (FlexiDrawer), SteamGlass (ideal pentru pahare și vase din porțelan), coș Smooth Motion, AquaIntense (spălare ceva mai intensivă), sistem Acrobat (ajustare coș superior pe 3 niveluri), senzor grad de murdărie. Toate aceste dotări suplimentare nu le veți găsi pe alte modele mai vechi și chiar fac diferența.

Din poza de jos se vede destul de bine panoul de control al acestui aparat, dar și finisajul pe inox. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea de 14 seturi e cea maximă și puteți spăla chiar și cu jumătate de încărcătură deoarece are opțiune corespunzător. Tot mai multe mașini chiar și cele cu 9 seturi au această funcție și reduce semnificativ consumul de resurse dacă nu aveți destule vase. Clasa de eficiență energetică e foarte bună deoarece e A+++, adică e cea mai bună de pe piață.

Are 4 coșuri pentru diverse, un număr mare de programe și nu cred că veți avea ocazia să le folosiți pe toate. Tehnologiile automate sunt cele mai utile deoarece îmbunătățesc rezultatele deoarece țin cont de anumite criterii. În general, nivelul de murdărie e principalul criteriu în alegerea programului dorit și anumiți senzori vă vor de fi folos dacă nu alegeți programul portrivit.

Păreri pro și contra

Aceasta e o variantă ceva mai mare decât multe alte modele deoarece are un interior încăpător și veți putea pune aproape orice că doar coșurile pot fi ajustate în diverse poziții. Există și alte tipuri de mașini de spălat dacă căutați ceva diferit și mă refer la cele ceva mai compacte sau cu un design diferit. Mie îmi place chiar și acest model datorită acelor caracteristici mai speciale care le-am menționat mai sus.

Beko DFN39430X e unul dintre cele mai căutate aparate pentru bucătărie deoarece vă poate scuti de ceva muncă, adică veți petrece mai mult timp alături de cei dragi. Poate fi folosit și ca depozitare de vase dacă aveți o bucătărie mică, că doar vasele sunt uscate după spălare.

Te-ar mai putea interesa