Beko DFN28330WAD, model 13 seturi clasa A+++

Mașina Beko DFN28330WAD e una de culoare albă capabilă în a spăla 13 seturi de rufe cu un consum energetic destul de redus. Acest ultim lucru se datorează clasei A+++ de eficiență energetică.

Modelul acesta de mașină de spălat vase are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e ușor de folosit.


Beneficii

Eficiența energetică a mașinii Beko DFN28330WAD se datorează și faptului că are motor ProSmart Inverter. Alte avantaje ale acestui motor ar fi durabilitatea și nivelul scăzut de zgomot.
Consumurile sunt în felul următor: 10 litri de apă per ciclu și 234 kWh consum energetic anual.
Dacă mașinile de spălat rufe au Fuzzy Logic, acest model are senzor de încărcare despre care se poate spune că are un principiu de funcționare similar și are rol de a economisi resurse. În acest fel acest senzor determină automat aportul de apă în funcție de cantitatea de vase.
Un alt lucru interesant e Dirt Sensor care presupune că aparatul are un senzor care detectează gradul de murdărie al vaselor și utilizează cantitatea de apă necesară.
Aparatul vine cu un număr mare de programe, mai exact 8… printre acestea fiind Intensiv, Auto, Bio și Prespălare.
Datorită motorului cu inverter acest aparat are un nivel de zgomot scăzut de 44 decibeli.

Dezavantaje

Ar fi fost interesant dacă ar fi fost disponibil pe culoare argintie. O astfel de culoare neutră are un iz de premium. Nici nuanța albă nu e rea deoarece se potrivește în orice bucătărie, dar argintiul e mai interesant.

Concluzii

Dacă sunteți interesați de un aparat de tipul mașină de spălat vase atunci modelul de față ar fi recomandarea mea. Poate spăla o capacitate mare (13 seturi), iar în acest fel vasele vor fi spălate fără egal… excelent.
Despre brandul Beko trebuie menționat că e unul premium și produsele sale sunt comercializate la nivel de continent.

Te-ar mai putea interesa