Beko DFN05311W, model cu 13 seturi şi clasa A+

Beko DFN05311W este o maşină de spălat vase tradiţională (adică nu poate fi incorporată în mobilier) cu o capacitate de 13 seturi şi clasa A+ de eficienţă energetică.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat util în bucătărie. Utilitatea acestuia e dată de faptul că vine cu capabilitatea de a spăla multe vase cu un consum mic de curent şi într-un interval deloc mare de timp


Păreri pro şi contra

Maşina de spălat vase Beko DFN05311W e una modernă care vine cu diverse programe care ajută la economisirea de resurse. Un astfel de program e Flexible HalfLoad care presupune că puteţi încărca maşina la jumătate şi să economisiţi apă şi curent.
Aparatul are clasa A de eficienţă energetică, iar din această cauză vine cu un consum energetic de 295 kWh pe an.
Nici consumul de apă nu este prea mare deoarece consumă circa 3220 litri pe an cu un consum de 11,5 litri per ciclu de spălare.
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci trebuie să ştiţi că acest aparat are un nivel de 49 decibeli care e inferior unei maşini de spălat haine.
Dacă sunteţi o persoană grăbită atunci o să vă vină în ajutor programul Quick&Shine care presupune că în 58 minute vasele pot fi spălate impecabil. S-ar putea spune că acest program e unul zilnic.
Există şi program de 30 minute pentru vasele puţin murdare. Spălarea se realizează la 35 grade, iar în felul acesta se economiseşte timp şi energie.
Dimensiunile aparatului sunt compacte deoarece vorbim despre 85x60x60 ÎxlxA cm.

Pentru persoanele interesate de un aparat care să arate bine, să poată spăla mult şi eficient recomand acest model de la Beko. Brandul este unul premium, iar fiabilitatea este excepţională. Vorbim despre o garanţie standard de 3 ani care poate fi extinsă la mai mult (în această perioadă e o promoţie cu 5 ani garanţie, iar valabilitatea ei poate fi văzută aici cât şi pe site-ul producătorului)… aceasta dovedind fiabilitatea produsului.

Te-ar mai putea interesa