Beko DDEN517WD+, frigider clasa A+

Dacă nu știi ce frigider să alegi atunci eu îți recomand un model de la Beko, mai exact Beko DDEN517WD+. Asta deoarece are No Frost, clasa A+ de eficiență energetică și un volum net de 440 litri. Dacă nu cunoști prea multe detalii legate de brand atunci trebuie știut că e vorba despre un brand premium deținut de aceeași turci care dețin Arctic.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta nu mi se pare deloc mare având în vedere că are incorporate multe facilități utile, inclusiv Multiflow (acel sistem de distribuție pe mai multe căi care îl întâlnim doar la electrocasnice premium).
Se poate vedea de la distanță că e vorba despre un frigider deoarece congelatorul e poziționat în partea superioară, lucru observabil și din imagine.

Frigiderul
Frigiderul

Specificațiile modelului acest nu sunt bune, ci excelente. Nu o să ai nevoie de o capacitate mai mare de 440 litri, iar congelatorul îți face bine treaba fiind vorba despre unul care are o putere de congelare de 6 kilograme la 24 ore.
Chiar dacă e vorba despre un aparat mare (cu o capacitate de 440 litri) cu o înălțime de 191 centimetri, acesta are un consum modic de curent… dovedit prin clasa A+ de eficiență energetică.
În cazul în care se întrerupe curentul acest aparat poată să țină alimentele proaspete 15 ore deoarece atât îi este autonomia de funcționare fără curent.

Lucrurile care o să le apreciezi sunt prețul nu prea mare, că are No Frost + Multiflow (combinația perfectă care face din acest aparat unul dorit de toată lumea) și dispenserul de apă. (În partea superioară are și un panou care afișează diferite informații, însă nu știu ce să zic despre utilitatea lui… pe mine nu mă ajută cu ceva.)

Concluzia mea legată de acest model e că e foarte bun și poate fi considerat o alternativă la o combină frigo. Până și compartimentarea e foarte bine gândită deoarece frigiderul are 3 rafturi + compartiment mare de fructe, iar congelatorul are un raft… lucru care poate fi observat și din imagini.

Te-ar mai putea interesa