Beko CG51110D

Dacă ești în căutarea uni aragaz ieftin atunci Beko vine cu aragazul Beko CG51110D (cu 4 arzătoare) care are un preț de sub 1000 lei și numeroase facilități printre care se numără aprinderea electrică și cele din cuptor cum ar fi rotisorul și grill-ul. Culoarea acestui electrocasnic e una plăcută și comună, adică albă ca la CSG 62110 DX.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », are dotări premium și în luna decembrie există o promoție prin care primești o tigaie Tefal drept cadou. Valoarea cadoului e de 60 lei și e posibil ca la momentul când citiți articolul de față această promoție să nu fie activă. La acești bani e însoțit și de o garanție pe măsură care e caracteristică electrocasnicelor de îndelungă folosință.

Poze

Cum arată

Specificaţii tehnice

Beko CG51110D e un aragaz pe gaz cu patru ochiuri, iar în cuptor există grill și rotisor, dacă pot spune așa, iar duba e iluminată oferindu-vă un plus de comoditate când doriți să verificați starea prăjiturii sau a ce pregătiți. Iluminarea e întâlnită la majoritatea aragazurilor, dar există și modele fără iluminare în cuptor. Cu această facilitate nu o să fiți nevoit să luați o lanternă pentru a verifica starea prăjiturii.

Aprinderea electrică e un lucru standard, aproape, și astfel dacă nu sunteți o persoană fumătoare atunci puteți să aruncați bricheta deoarece de acum încolo nu o să mai folosiți așa ceva pentru a aprinde aragazul. Aprinzând ochiurile în mod automat (electric) efectuați mai puține mișcări și așa câștigați timp.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, nu costă o avere, vine cu multe accesorii și aparține de un brand cunoscut în domeniul electro. Un alt plus pentru care aș cumpăra aragazul e faptul că are o garanție de 2 ani care poate fi extinsă la 4 și asta îmi spune despre fiabilitate că e foarte bună. Vine și cu accesorii cum ar fi tava emailată, grătarul, un panou de protecție a butoanelor și un sertar pentru depozitarea de tăvi.

Contra: e doar pe culoare albă și ar fi fost interesant dacă era disponibil pe gri ori negru. Era interesant dacă venea pe negru sau gri deoarece sunt persoane care care sunt în căutarea de astfel de electrocasnice pe nuanțe închise. Adevărul e că există și electrocasnice pe negru/gri dar au prețuri superioare.

Concluzie

Beko CG51110D e un aragaz ieftin cu dotări care aduc a aragaz premium și sunt sigur că va încăpea în orice bucătărie oricât de mică ar fi datorită dimensiunilor sale reduse de 85 pe 50 pe 60 în centimetri.

Te-ar mai putea interesa