Beko CSG 62110 DX

Aragazul Beko CSG 62110 DX vine ca o variantă premium (sau de lux) de aragaz la CSG-62110dw și de aceea are un preț puțin mai mare, dar nu cu mult. Din punct de vedere vizual tot cam așa arată, dar diferă numărul de butoane. Ca restul aragazurilor și acest CSG62110 DX are 4 arzătoare, aprindere electrică, grill, rotisor, timer și e de culoare inox. probabil că pe mulți culoarea argintie care imită inoxul îi face să creadă că electrocasnicul chiar e unul din inox, dar nu e așa.

Prețul nu e unul mare și vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care reflectă dotările și fiabilitatea. Despre garanție trebuie spus că e de 2 ani și fiind un electrocasnic de îndelungă folosință, probabil e de recomandat să îi extindeți garanția la 4 ani. Acest lucru se poate face contra cost și costă undeva la 140 lei, dar nu e posibil decât la unele magazine. (Aparatul din acest articol vine și cu o tigaie în valoare de 60 de lei care e oferită drept cadou, dar probabil că acest cadou e valabil doar în luna decembrie.)

Poze

O poză oficială

Specificaţii tehnice

CSG 62110DX e un aragaz pe gaz și vine la bord cu patru ochiuri, iar în dubă are dotări ca rotisor și grill. Aprinderea electrică e un lucru întâlnit pe acest aragaz ca și pe restul modelelor de la acest producător și o să vă ușureze cu mult viața deoarece o să aprindeți aragazul din mai puține mișcări. Dimensiunile pot spune că sunt compacte, având 85 pe 60 pe 60 în centimetri și astfel o să încapă cu ușurință în bucătăria dumneavoastră.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine pe culoarea inox, vine cu multe facilități, prețul nu e mare, dimensiunile sunt compacte așa încât să încapă în bucătăria dumneavoastră și vine cu accesorii cum ar fi tava de cuptor, grătarul, un panou de protecție a butoanelor, sertar pentru vase, picioare reglabile și cuptorul e iluminat.
Contra: capacul e de sticlă și probabil că unor persoane nu le lasă impresia că e prea rezistent.

Concluzie

Beko CSG 62110 DX e un aragaz bun care vine cu multe funcții și e destul de ușor de folosit, în opinia mea, atâta timp cât aprinderea se face electric, are siguranță și timer. Prin intermediul aprinderii de tip electric o să puteți arunca din casă brichetele sau cutiile de chibrituri (dacă nu sunteți o persoană fumătoare) deoarece nu o să mai aveți nevoie de le pentru aprinderea aragazului.

Te-ar mai putea interesa