Beko BSSA210K2S, frigider incorporabil cu înălțime de 121.5 cm

Frigiderele incorporabile sunt de multe tipuri și mărimi, iar Beko BSSA210K2S e unul accesibil ținând cont de înălțime și capacitate. Nu poate fi montat sub blat pentru că are o înălțime cam mare, dar există și astfel de modele dacă vreți să câștigați spațiu. Până la urmă depinde și de mobilierul disponibil și poate că dacă e prea mic nu aveți suficiente rafturi. Designul e simplu pentru că e o singură ușă peste care se pune un panou de mobilier cu mâner. Ușa frigiderului are mâner integrat care e în partea de sus și oricine poate să ajungă la el pentru că aparatul e scund.

Congelatorul nu e foarte mare dar poate că nu puneți foarte mult în el pentru că obișnuiți să mâncați la lucru sau în oraș. Poate că o ladă frigorifică ar fi mai utilă pentru că oferă mult spațiu de depozitare în acel buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul de 175 litri e unul generos și acesta se împarte în două pentru că e vorba de și de acel congelator din partea de sus. Să nu uităm că avem un sertar în partea de jos care e destinat pentru fructe sau legume. Ele trebuiesc ținute separat de restul alimentelor, dar voi puteți pune chiar și brânzeturi în el dacă doriți.

Păreri pro și contra

Clasa de eficiență e bună la aceste aparate și e loc de mai bine, însă unele aparate incorporabile pot fi chiar scumpe, de aceea varianta de sus merită recomandată. Spațiul oferit e foarte important dacă nu aveți un alt aparat similar, iar un congelator de 20 litri e de ajuns pentru 1-2 persoane. Dacă se întâmplă să cumpărați alimente multe, atunci o ladă frigorifică ar fi indicată și o puteți pune în cămară. Are tehnologie de iluminare LED pentru ca să vedeți mai bine conținutul și alimentele par a fi mai proaspete.

Beko BSSA210K2S are o autonomie fără curent generoasă și nu prea ai ce să-i reproșezi, la mai nici un capitol. Se incorporează ușor dacă aveți spațiu suficient sau faceți un mobilier la comandă, astfel câștigați spațiu în bucătărie.

Te-ar mai putea interesa