Beko BSSA210K2S, frigider incorporabil cu înălțime de 121.5 cm

Frigiderele incorporabile sunt de multe tipuri și mărimi, iar Beko BSSA210K2S e unul accesibil ținând cont de înălțime și capacitate. Nu poate fi montat sub blat pentru că are o înălțime cam mare, dar există și astfel de modele dacă vreți să câștigați spațiu. Până la urmă depinde și de mobilierul disponibil și poate că dacă e prea mic nu aveți suficiente rafturi. Designul e simplu pentru că e o singură ușă peste care se pune un panou de mobilier cu mâner. Ușa frigiderului are mâner integrat care e în partea de sus și oricine poate să ajungă la el pentru că aparatul e scund.

Congelatorul nu e foarte mare dar poate că nu puneți foarte mult în el pentru că obișnuiți să mâncați la lucru sau în oraș. Poate că o ladă frigorifică ar fi mai utilă pentru că oferă mult spațiu de depozitare în acel buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Volumul de 175 litri e unul generos și acesta se împarte în două pentru că e vorba de și de acel congelator din partea de sus. Să nu uităm că avem un sertar în partea de jos care e destinat pentru fructe sau legume. Ele trebuiesc ținute separat de restul alimentelor, dar voi puteți pune chiar și brânzeturi în el dacă doriți.

Păreri pro și contra

Clasa de eficiență e bună la aceste aparate și e loc de mai bine, însă unele aparate incorporabile pot fi chiar scumpe, de aceea varianta de sus merită recomandată. Spațiul oferit e foarte important dacă nu aveți un alt aparat similar, iar un congelator de 20 litri e de ajuns pentru 1-2 persoane. Dacă se întâmplă să cumpărați alimente multe, atunci o ladă frigorifică ar fi indicată și o puteți pune în cămară. Are tehnologie de iluminare LED pentru ca să vedeți mai bine conținutul și alimentele par a fi mai proaspete.

Beko BSSA210K2S are o autonomie fără curent generoasă și nu prea ai ce să-i reproșezi, la mai nici un capitol. Se incorporează ușor dacă aveți spațiu suficient sau faceți un mobilier la comandă, astfel câștigați spațiu în bucătărie.