Beko BRVPG120, aparat cu filtru avansat și kit de instalare

Aparatul de aer condiționat Beko BRVPG120 e unul modern cu o capacitate de 12000 BTU, iar consumul energetic la răcire e mic deoarece are clasa A++.
Se adresează persoanelor interesate de ceva care să arate bine, să nu coste prea mult și care să facă o climă plăcută.

Modelul acesta e perfect pentru acasă și nici nu costă mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din poza de alături se poate observa că acest model e unul cu aspect minimal și de culoare albă.


Pro

Unitatea internă a Beko BRVPG120 are un debit de aer mare de până la 600mc/h, acesta fiind maxim… din 3 variante (cel minim fiind de 360). Evident că și zgomotul depinde de acest debit, un nivel de zgomot mediu fiind de 53 decibeli.
Vine cu o multitudine de funcții printre care ar fi modul Sleep, Auto Restart, Zone Follow și altele. Probabil că știți ce înseamnă restul funcțiilor, dar nu știți ce înseamnă Zone Follow. Aceasta presupune că telecomanda are senzori și în felul acesta aparatul adaptează temperatura în funcție de cât e în jurul tău.
Filtrul e unul cu Silver Ion și de tip Bio filtru. Are două filtre de densitate mare așa încât aerul scos să fie cât mai curat.
Întreținerea aparatului nu e prea complicată deoarece deține caracteristica Self Clean care presupune că nu sunt produse bacterii și mucegai.
Atunci când curentul se întrerupe acest aparat se va reporni deoarece are funcția Auto Restart. Mai mult, își va relua programul așa încât temperatura să fie optimă.
Are un mod de noapte sau mod economic numit Sleep Mode. Acesta presupuen că răcirea/încălzirea se realizează treptat și se stabilizează în două ore.

Contra

Eficiența energetică putea fi mai mare, adică cu clasa A+++. În momentul de față are A++ ceea ce reprezintă un consum mic de curent datorită Inverterului care ajută la economisirea până la 50% a energiei.

Concluzie

Modelul de față se adresează persoanelor cu un buget nu prea mare, dar care vor o climă plăcută la ei acasă. După cum ziceam la început, acest model e perfect pentru utilizare rezidențială, iar la suprafețe mai mari se pot folosi două sau mai multe astfel de aparate.

Te-ar mai putea interesa