Beko BEVPI180, aparat de aer condiționat cu 4 filtre

Noua generație de aparate de aer condiționat oferă filtre suplimentare, în special dacă discutăm de serii mai avansate. Beko BEVPI180 e un exemplu destul de performant care impresionează la capitolul dotări. Ideea e că are un raport dotări/preț foarte bun comparativ cu concurența. Totuși, nu e foarte performant când vine vorba de încălzire pentru că acea capacitate de climatizare e mai mică decât cea de răcire. Designul e destul de simplu și plăcut, iar compresorul Inverter a deveni standard pe noile aparate, de aceea nu merită să luați un model mai vechi.

Din poza de jos se vede acel ecran LED alb care e tot mai popular pe noile modele, indiferent de culoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea e una destul de mare și nu mi se pare scump dacă e să-l comparăm cu două aparate de 9000 BTU. Oricum, modelele ieftine cu au 4 filtre: Active Carbon, două filtre cu densitate mare anti-praf, filtru Cold-Catalyst.

Puteți alege una din cinci trepte disponibile și cu acestea puteți obține temperatura dorită mai rapid sau mai lent. Kitul de instalare e inclus, însă cred că veți apela la o firmă autorizată pentru o instalare ca la carte. După cum am precizat, funcționalitatea e un punct forte: încălzire, răcire, dezumificare, ventilație, mod sleep, auto restart, auto Swing (se referă la direcția fluxului de aer), auto Changeover, Selfclean și Zonefollow.

Păreri pro și contra

Funcția ZoneFollow e un motiv pentru a alege acest aparat deoarece senzorul din telecomandă informează aparatul despre temperatura din zona dumneavoastră, astfel veți obține ambientul dorit. Mai sunt și alte funcții utile care cred că le-ați văzut deja și cred că le știți de la ale model din serie. Acesta poate fi pus pe peretele din hol dacă nu vreți să deranjeze în camera în care vă aflați.

Beko BEVPI180 e o variantă cu capacitate mai mare și care e numai bună pentru o suprafață mare, cum ar fi nivelul unei case cu mansardă. Bineînțeles, cu cât e mai mică acea suprafață cu atât aparatul e mai eficient și depinde cât de bine e izolată camera.

Te-ar mai putea interesa