BBK 20MWG-707M/S, cuptor cu microunde cu 6 trepte de încălzire

Cuptorul cu microunde BBK 20MWG-707M/S e unul destul de atractiv ca preț pentru că sunt foarte puține branduri care oferă astfel de soluții. Îmi plac foarte mult modelele cu timer digital deoarece pot fi supravegheate mai bine, dar mai sunt și cele care au mai multe funcții (dotări). Un aparat cu mai multe dotări costă semnificativ mai mult și poate că nu e nevoie de grill, funcții de coacere, volum interior generos sau altele. În funcție de ce veți introduce în acest aparat, veți seta temperatura dorită cu cele 6 nivele disponibile.

E vorba de un model simplu care are un preț destul de mic și care cred că va fi de folos dacă veți încălzi ceva. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Interiorul e generos pentru că discutăm de un volum de 20 litri, dar nu e cel mai mare model de pe piață. Dacă nu vă doriți un aparat ceva mai complex, nu aveți nevoie de un buget prea mare.

Majoritatea cuptoarelor ieftine au o putere de 700 W care se ajustează în funcție de treaptă. Funcționalitatea lasă de dorit deoarece are numai un timer care poate fi setat la cel mult 30 minute. E un model care arată bine pe gri și se asortează chiar și cu aparatele pe inox, nici nu puteți să luați în calcul un cuptor alb dacă aveți astfel de aparate (nu e o regulă, depinde și de preferințele voastre).

Păreri pro și contra

Ținând cont că are un preț foarte mic, cred că pretențiile nu pot fi foarte mari și chiar poate fi de folos dacă vreți să dezghețați carne ori să încălziți o farfurie de mâncare. Pentru a găti ceva cu un astfel de aparat, e necesar un grill, dar depinde și de preparatul ales. De exemplu, pentru popcorn e necesar doar o temperatură mai ridicată.

BBK 20MWG-707M/S poate fi mutat cu ușurință unde doriți datorită dimensiunilor reduse și nu ocupă mult spațiu pe blat, dar puteți să-l puneți pe frigider dacă nu e foarte înalt. Unii preferă cuptoarele cu microunde incorporabile, doar că pentru acelea e necesar un corp suspendat special.

Te-ar mai putea interesa