Asus Zenbook UX550VE-BN013T, ultrabook multimedia

Asus Zenbook UX550VE-BN013T e un ultrabook cu procesor i5-7300HQ, SSD tip M2 și placă video GTX 1050. Se adresează celora interesați de o soluție cu portabilitate crescută (bateria ține undeva la maxim 14 ore) și performanțe peste medie (procesorul quad core scoate 6853 puncte la benchmark).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere și care după componente ar putea fi utilizat și la gaming. Din imaginea de alături puteți vedea cum se prezintă acest model, mai exact că e foarte subțire și că are culoarea albastră.


Caracteristici

Modelul UX550VE-BN013T de la Asus are un ecran de 15,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli și unghiuri de vizualizare bune caracteristice unui panel IPS.
Pe partea software vine cu Windows 10 care e cel mai nou OS de la Microsoft. Și, dacă vreți să instalați altceva atunci se poate prin intermediul porturilor USB tip 3.0.
La capitolul conectică stă excelent având wireless ac, HDMI, USB 3.0 și card reader.
Pentru ca aplicațiile să ruleze fluent acest model are 8GB memorie RAM tip DDR4 și stocarea e reprezentată de hardul de 256 de giga.
Placa video e una ok, mai exact e vorba despre una GeForce GTX 1050 cu 4GB memorie dedicată tip GDDR5.
Nu doar componentele sunt unele de generație nouă și calitative, ci și carcasa întrucât vorbim despre aluminiu.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi costul modic, portabilitatea excelentă (bateria ține peste 10 ore în funcție de ce faceți pe el, iar greutatea e de 1,8 kilograme), performanța bună, fiabilitatea Asus, prezența sistemului de operare și ecranul de calitate.
Contra ar fi multiple neajunsuri

Concluzii

Dacă sunteți interesați de un laptop modern cu toate avantajele unui desktop și ale unui utrabook atunci acest model Zenbook ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături puteți vedea cum arată. Autorul clipului nu recomandă ultrabook-ul la gaming, iar eu zic același lucru întrucât pentru jocuri există Asus RoG GL502VS și modele similare.

Te-ar mai putea interesa