Asus ZenBook UX410UA-GV268T, ultrabook roz cu finisaj metalizat

Un ultrabook pentru Ea poate fi acest Asus ZenBook UX410UA-GV268T care arată mai bine în realitate decât în poze. Mia precis, nu e atât de roz cum apare în pozele de prezentare ci e ca și în poza de jos sau în prezentarea de la final. Totuși, se adresează doar unei anumite categorii de persoane, dar pot fi și variante pe argintiu. Îmi place designul cu ecran care ajunge până în margini, e subțire, performant și porturile sunt cele care le veți și folosi.

Ca oricare alt gadget premium, acesta dispune de Windows 10 care e cea mai recentă versiune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consider că un Core i5 e de ajuns pentru ce va fi folosit și un Core i7 ar costa prea mult. Are o placă video proprie care se descurcă decent împreună cu restul componentelor. Chiar dacă are un ecra de 14 inci, imagine e foarte clară – panou cu unghiuri de vizibilitate de 178 grade și rezoluție Full HD.

Chiar dacă unele laptopuri suportă memorie RAM suplimentară, de cele mai multe ori nu e nevoie de mai mult. Are un SSD generos care face ca totul să pornească aproape instant și recomand doar laptopuri cu această componentă. Totuși, pot fi SSDuri clasic și de tip M.2 care sunt mult mai performante și ocupă foarte puțin spațiu (diind o plăcuță). Indiferent de care SSD e vorba, nu va fi la fel de lent ca un HDD.

Păreri pro și contra

Chiar dacă pot fi variante pe alte culori, componentele sunt cam același și diferențele pot fi destul de mici (un exemplu: SSD mai mic). Sunt incluse câteva accesorii care poate vor fi de folos, dar nu cred cât timp are Windows 10, cele mai multe gadgeturi folosesc portul HMDI și vă puteți conecta wireless la internet.

Asus ZenBook UX410UA-GV268T costă cam mult, dar prețul e justificat de construcția sa și un laptop clasic nu poate fi chiar atât de subțire, nu are tastatură iluminată sau o carcasă din aluminiu ca și cel de sus. Chiar merită ales în special dacă v-ați săturat de gadgeturile din plastic.

Te-ar mai putea interesa