Asus Zenbook UX410UA-GV156T, ultrabook cu HDD și SSD M.2

Acest ultrabook Asus Zenbook UX410UA-GV156T e o variantă pe gri dar pot fi variante chiar și pe roz (e vorba de o nuanță metalizată). Configurații sunt cam aceleași dar la partea de memorie sau stocare pot fi mici diferențe. Indiferent pentru care veți opta, poate că nu-l doriți pentru voi, nu se poate compara cu un laptop clasic. Arată foarte bine cu un ecran care ajunge aproape până în margini și cu o tastatură atât de plăcută (taste suficient de mari care pot fi iluminate oricând).

Laptopurile premium au un raport mai mare ecran/carcasă ca și în cazul smartphone-urilor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul de sus are următoarele componente: Intel Core i5-7200U, memorie RAM de 4GB, HDD și SSD. Îmi place că are două medii de stocare diferite, deoarece puteți stoca multe pe acesta și timpul de pornire al sistemului va fi foarte mic.

E un ultrabook de ultimă generație, de aceea nu văd ce i-ați putea reproșa. Are suficiente porturi și se poate conecta wireless la un router, iar viteza de transfer a datelor va fi maximă (depinde și de routerul wireless). Sunt incluse câteva adaptoare dar și o husă de protecție în caz că-l veți lua cu voi în oraș. Nu aș instala o altă versiune de Windows și mă refer la cele anterioare, pentru că acelea nu oferă drivere pentru componente atât de noi.

Păreri pro și contra

Nu văd de ce nu l-ați alege, în special dacă aveți un buget generos și placa video Intel poate rula conținut de calitate. Chiar dacă e subțire, ultrabookul e foarte robust și greutatea e de numai 1.4 kg. Un laptop clasic cu ecran de 14 inci e puțin mai mare și e mai greu de transportat. Autonomia e un punct forte pentru orice ultraportabil deoarece are configurație cu consum redus de resurse.

Asus Zenbook UX410UA-GV156T vine cu software licențiat, astfel puteți lucra pe el imediat și trebuie instalate doar câteva programe și poate un antivirus. Arată mai bine decât în poze și puteți lucra pe el indiferent de condiții.

Te-ar mai putea interesa