Asus ZenBook UX391UA-ET085R, ultraportabil cu i7-8550U şi Windows 10

Asus ZenBook UX391UA-ET085R e un aparat de generaţie nouă pentru cei interesaţi de un laptop cu portabilitate excelentă şi performanţe de neegalat. Pentru a vă face o părere despre portabilitatea sa trebuie să vă spun că are o greutate de circa 1kg şi o baterie care ţine vreo 13 ore… în funcţie de cum folosiţi aparatul.

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere.
Aspectiv arată de nota 10, culoarea sa e una roşiatică numită Burgundy Red.

Asus ZenBook UX391UA EG006T

Păreri pro şi contra

Acest Zenbook S model Asus ZenBook UX391UA-ET085R e un laptop cu diagonală de 13,3 inci a cărui ecrn are rezoluţie FHD (1920×1080 pixeli) şi strat anti-glare aşa încât lumina să nu se reflecte de pe suprafaţa sa.
Memoria RAM e una ok deoarece vorbim despre o cantitate de 8GB memorie RAM tip LPDDR3 (memorie cu voltaj scăzut). Dacă tot am spus despre memorie trebuie să precizez şi că stocarea se realizează pe SSD cu o capacitate de 512 mega. E o capacitate mai mult decât suficientă.
Pe partea de conectivitate dispune de mai multe porturi printre are aş aminti 3 USB C, wireless ac, bluetooth şi altele.
Pe partea de ergonomie, pe lângă ecranul anti orbire, are tastatură iluminată şi balama ergolift (ridică laptopul pentru o răcire mai bună şi pentru o mai uşoară tastare).
Sistemul de operare prezent pe dispozitiv e Windows 10 Home, iar din această cauză o să puteţi rula orice din prima clipă din care aveţi laptopul.
Din păcate nu are cip grafic cu memorie dedicată, dar acest lucru nu e o problemă deoarece e un laptop office înspre multimedia.

Acesta e laptopul perfect pentru cei interesaţi de ceva aspectiv, funcţional, sigur şi performant. Pe partea de siguranţă acest model vine cu cititor de amprentă aşa încât datele dvs să fie păzite de accesul neautorizat.
Nu doar ecranul e unul de calitate superioară, ci şi sunetul deoarece vorbim despre difuzoare de la Harman Kardon.

Te-ar mai putea interesa