Asus ZenBook UX310UQ-FB351T, model cu i7-7500U și Windows 10

Asus ZenBook UX310UQ-FB351T e un ultrabook dotat cu cele mai bune componente de pe piață, adică procesor i7, SSD și palcă video dedicată. Dacă mai adăugăm și faptul că are o portabilitate excelentă atunci putem spune că e ultrabook-ul perfect.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe banii aceștia primim un aparat de la un brand de top care are performanțe excelente și o baterie care ține mai mult de 8 ore. Din imaginea de alături se poate observa că în dreapta nu are tastatură numerică, dar i se poate atașa una pe USB dacă neaparat vreți așa ceva.

Pro

Ecranul acestui model e unul de 13,3 inci cu rezoluție QHD+ (3200×1800 pixeli), iar panoul unul IPS. Dacă mai adăugăm și faptul că ecranul e unul anti-glare atunci putem spune că avem cea mai bună imagine posibilă.
Pentru stocare se folosește de SSD cât și de HDD așa încât sistemul e pe SSD și programele pot fi instalate pe HDD.
Având un procesor Kaby Lake U (i7-7500U) nu doar avem performanțe superioare, ci și baterie care ține mult întrucât procesorul e unul cu voltaj scăzut.
Placa video e una mai mult decât decentă în cazul în care doriți să vă jucați ceva simplu.

Contra

Din păcate nu are unitate optică, iar placa video nu e una GTX petru mai bune performanțe în jocuri.
Un alt dezavantaj ar fi că unitatea optică nu e prezentă, dar în schimb avem USB-uri pentru instalarea unui alt sistem de operare sau a programelor.

Verdict

Un laptop precum acest Asus ZenBook UX310UQ-FB351T e pentru cei interesați de ceva portabil cu un aspect de nota 10 și performanțe de top în orice aplicație.
Fiabilitatea e una marca Asus, adică foarte bună, iar din această cauză laptopul vă poate ține și 10 ani fără să dea semne de oboseală… chiar dacă recomandarea mea e să schimbați laptopul o dată la 2-3 ani întrucât performanțele cresc de la an la an.

Te-ar mai putea interesa