Asus ZenBook UX310UA-FC555T, laptop ușor și performant

Asus ZenBook UX310UA-FC555T e ceva mai scump decât un laptop clasic cu componente similare deoarece are Windows 10, o greutate redusă – 1.45 kg, un design elegant pe aluminiu, tastatură iluminată, un ecran IPS 1080p (puteți folosi modul EyeCare pentru a vă proteja ochii) și două medii de stocare. Deci sunt destule motive pentru a alege un ultraportabil și nu unul oarecare. Eu consider că își merită banii, iar mai jos vă voi prezenta componentele sale. Îmi place mult combinația de culori, deoarece îi dau un plus de eleganță.

Dacă nu vi se pare prea accesibil, atunci poate vreți să optați pentru a o altă sursă de finanțare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un procesor Intel Core i3 Kaby Lake care e cea mai nouă generație de procesoare și care are placă video proprie. Puteți reda orice tip de conținut deoarece ecranul și configurația permit ori ce tip de calitate. Nu e conceput pentru a fi un player multimedia portabil, dar nu vă oprește nimeni. Îmi place ecranul pentru că are protecție mată și unghiuri de vizibilitate largi. Se poate pune încă 4GB RAM datorită slotului liber și poate vă va fi de folos.

Dotările sunt destul de bune pentru un gadget atât de compact și nu le mai enumăr pentru că le puteți găsi pe multe alte laptopuri performante. Laptopurile premium vin cu Windows 10 preinstalat, iar dacă nu-l au atunci se poate poate folosi un stick USB 3.0 care e de 10 ori mai rapid decât 2.0. Chiar și SSD-ul ajută foarte mult deoarece e mult peste un HDD.

Păreri pro și contra

Eu consider că v-am dat suficiente motive pentru a-l alege și nu văd prea multe minusuri. Accesoriile oferite sunt interesante deoarece laptopul nu are multe porturi: cablu adaptor USB 3.0 la RJ45 și HDMI la VGA. Husa inclusă ușurează transportul său și nu există nici o șansă

Asus ZenBook UX310UA-FC555T nu are multe porturi ori unitate DVD, iar dimensiunile reduse sunt principalul motiv pentru un număr redus de porturi, dar tot mai multe periferice pot fi conectate wireless la acesta.

Te-ar mai putea interesa