Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus ZenBook Flip 13 UX362FA, laptop albastru de tip 2 în 1

Laptopurile convertibile pot fi de mai multe tipuri iar Asus ZenBook Flip 13 UX362FA e unul dintre ele, iar prețul nu poate fi prea mic pentru că e foarte compact și are Core i5 Whiskey Lake. Acesta poate fi folosit în diferite moduri și nu are nevoie de stand cum se întâmplă în cazul tabletelor deoarece partea inferioară ajută în acest sens. poate fi poziționat și cum e prezentat în imagine, imaginea se rotește. Poate ține locul unui laptop clasic sau PC deoarece are dotări foarte bune și nu trebuie să-l upradați.

Modelul pe albastru din imagine arată foarte bine în realitate și are la interior componente performante. UX362FA-EL119T e pe gri în caz că vreți ceva diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Laptopurile acestea nu au nevoie de procesoare atât de scumpe, dar e o investiție bună dacă vă gândiți că-l veți mulți ani. Ecranul de 13.3 inci e deosebit pentru că acceptă gesturi și are specificații foarte bune, iar suprafața e una lucioasă. Pe acesta se poate lucra imediat dar mai trebuie puse câteva aplicații și chiar un antivirus bun. Culoarea laptopului e una modernă – albastru roial, iar nuanța e una foarte plăcută.

Păreri pro și contra

Greutatea acestor laptopuri e destul de redusă pentru că pot fi folosite ca și tabletele, datorită ecranului de tip touch. Alegeți cu încredere modelele cu ecran rabatabil pentru că la interior sunt componente ca pe laptopuri clasice. E o serie premium, motiv pentru care oferă o tastatură iluminată și sistem de operare Windows 10 cu licență. Calitatea audio e una superioară pentru că aveți sistem audio Harman Kardon dar pentru muzică ori filme, puteți conecta un sistem wireless.

Asus UX362FA-EL077T vine cu suficient spațiu de stocare pentru că e vorba de un SSD de 256GB, iar ceva mai generos poate fi UX362FA-EL207T. Se poate extinde spațiul laptopului cu un hard extern sau poate optați pentru un serviciu de stocare în cloud. Prețul e ceva mai piperat decât în cazul laptopurilor simple fără touch, dar e de înțeles și veți economisi bani deoarece nu mai cumpărați 2 gadgeturi, plus că nu veți găsi tablete așa mari.