Asus ZenBook 13 UX333FN-A3032T, ultrabook albastru închis

Ultrabookurile noi sun mult mai elegante și eficiente pentru că au o construcție mai solidă și componente din cea mai recentă generație. Asus ZenBook 13 UX333FN-A3032T e o alegere bună care are Windows 10 licențiat, caracteristică evidentă din numele său pentru că are acel T de la final. Toate laptopurile premium ale acestui brand vin cu sistem de operare instalat pentru ca voi să puteți lucra pe el imediat, eventual mai puneți un antivirus și pachetul de programe necesar.

Noua generație de ultrabookuri chiar arată bine iar acea linie aurie evidențiază brandul, seria și difuzoarele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

CPU-ul de pe acest model se numește Core i7-8565U și nu e foarte popular pentru că are noua arhitectură Whiskey Lake. Nu sunt diferențe semnificative între două generații precedente în special dacă discutăm despre același număr de nuclee. Ecranele noilor laptopuri au margini mai subțiri pentru ca laptopul să devină ceva mai mic și designul e mai minimalist.

SSD-ul de pe acesta are o capacitate de stocare destul de mare pentru a putea stoca orice fără a mai folosi medii de stocare externe. Ultrabookul acesta are porturi foarte bune și chiar nu duce lipsă de niciunul la acest capitol.

Păreri pro și contra

Chiar dacă e foarte subțire și mic, la interior e prezent un procesor office foarte avansat și nu e nevoie de varianta de pe laptopurile de gaming deoarece are un consum prea mare de energie. Vă doriți o autonomie cât mai mare, motiv pentru care puteți să vă conectați la internet doar cu cablul adaptor inclus și să alegeți o luminozitate redusă la ecran. E foarte ușor să transporți un ultrabook de 13 inci în special când e inclus o husă subțire de protecție, astfel că în puteți ține precum o mapă.

Asus UX333FN-A3032T e echipat cu o cameră web foarte bună și va fi apreciată de cei care fac video convorbiri. Cea mai interesantă caracteristică specială a acestei serii o reprezintă tastatura numerică care se află în touchpad și poate fi activată când aveți nevoie. E o implementare interesantă și nu m-ar mira ca alți producători să o copieze pentru anumite laptopuri (business).

Te-ar mai putea interesa