Asus ZenBook 13 UX333FA-A3120T, ultrabook performant și elegant

Laptopul Asus ZenBook 13 UX333FA-A3120T face parte dintr-un segment ceva mai special, de aceea are un design mai ieșit din comun și un preț piperat. Chiar și așa, nu e cel mai scump model disponibil pentru că pe acesta avem un Intel Core i5 Whiskey Lake, nici nu cred că veți avea nevoie de mai mult. Procesorul Intel Core i7 mi se pare a fi prea performant pentru taskuri simple, dar e o investiție bună atunci când vă doriți un laptop pentru mai mulți ani. Componentele acestui laptop pot fi și pe laptopuri mai simple .

Culoarea acestui model e una destul de atrăgătoare chiar dacă nu e una deschisă la culoare și iasă în evidență pe un birou modern și spațios. Tastatura numerică nu e una fizică, ci e una digitală și regăsim în touchpad. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele din generațiile noi au ceva mai mult nuclee pentru ca utilizatorii să poată folosi și programe profesionale, iar la un moment dat nu vom mai vedea procesoare Dual Core. Placa video integrată nu vine cu noutăți, adică e puțin mai bună decât anterioara. Acest ultrabook nu trebuie îmbunătățit pentru că are suficient spațiu pentru date și multitaskingul e satisfăcător. Puteți să înlocuiți SSD-ul actual cu unul mult mai mare, iar eu aș opta pentru unul de 1TB pentru că s-au mai ieftin aceste medii de stocare.

Designul e interesant și din lateral să vede că are o formă puțin arcuită și nu e complet plan, astfel că aerul poate circu pe sub el.

Păreri pro și contra

Dotările ultrabookurilor nu sunt mai numeroase, ci doar mai bune. Cu alte cuvinte, bateria acestui ultrabook poate oferi o autonomie maximă de 14 ore, iar memoria RAM LPDDR3 joacă și ea un rol foarte important (consumă mai puțin decât cea DDR4). Aveți un cameră web avansată, WiFi Dual Band, bluetooth 5.0, porturi USB avansate, sistem audio Harman Kardon, microfoane duale, un adaptor inclus dacă vreți să vă conectați la internet prin cablu.

Asus ZenBook 13 UX333FA-A3120T are inclusă o husă subțire pentru a-l transporta mai ușor dar voi puteți folosi și o geantă.

Lasă un comentariu