Asus ZenBook 13 UX333FA-A3073T, ultrabook cu tastatură numerică în touchpad

Un ultrabook nu și interesant e acest model numit Asus ZenBook 13 UX333FA-A3073T care nu e foarte mare, deoarece are margini subțiri. Vă puteți face o idee despre această serie din pozele de prezentare și arată foarte bine pe acel albastru metalizat. Ultrabookurile de la Apple nu mai sunt atât de atractive pentru că toate brandurile oferă ultraportabile bine dotate și cu construcție robustă. Componentele de pe acesta sunt prezente pe puține laptopuri deoarece e vorba Core i7 Whiskey Lake și de un mare SSD.

Multe ultrabookuri nu mai au acea tastatură numerică datorită dimensiunilor reduse, iar o tastatură prea înghesuită nu ar arăta prea bine. Acest brand a ales să o integreze în touchpad cum am mai văzut la o serie foarte avansată pentru gaming – Zephyrus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Placa video Intel se descurcă foarte bine în cele mai multe situații, nici nu cred că veți încerca să rulați jocuri pe acesta. Laptopurile foarte compacte sunt construite pentru o anumită categorie de utilizatori, iar cele pentru gaming sunt mult mai groase. Avem unul dintre cele mai bune sisteme audio pentru că are difuzoare Harman Kardon.

Porturile sunt diversificate pentru ca voi să puteți conecta orice la el, iar cele mai importante dintre ele sunt prezente și sunt poziționate mai în spate pentru a nu deranja. Gadgeturile premium vin cu software licențiat pentru a putea să-l folosiți imediat și e perfect pentru cei care lucrează la birou pentru e elegant și performant.

Păreri pro și contra

Componentele sale fac parte dintr-o generație mai nouă, iar aici mă refer la cea Whiskey Lake care e puțin mai performantă, însă nu cu mult. Designul e unul deosebit datorită finisajelor, materialelor folosite și culorilor alese. E însoțit de o husă slim pentru protecție atunci când îl transportați și nu mai e nevoie de o geantă. Adaptorul USB 3.0 la rețea e și el inclus pentru cei care au doar conectivitate LAN.

Asus UX333FA-A3073T are o greutate de numai 1 kg și mulți utilizatori care călătoresc îl vor aprecia. Autonomia acestor laptopuri e destul de mare, motiv pentru care nu trebuie să luați încărcătorul de fiecare dată cu voi.

Te-ar mai putea interesa