Asus X552CL-SX019D, laptop cu i3

Asus X552CL-SX019D e un laptop mai ieftin chiar dacă poate fi folosit pentru jocuri. E un laptop bun dar nu se adresează celor pasionați de jocuri dar dacă nu vreți să alegeți setări prea mari, atunci acest laptop poate fi următoarea alegere. Cu alte cuvinte, poate fi ideal dacă nu sunteți un utilizator cu pretenții prea mari. Arată bine pe negru, dar există și alte culori cum ar fi alb. Un laptop performant e unul dintr-o serie diferită (N, G etc). Acest brand oferă multe soluții chiar și ultraportabile dacă vă interesează. Dacă vreți ceva mai portabil, o tabletă poate fi o alegere bună și chiar cu sistem de operare Windows.

Dacă vi se pare prea scump, atunci alegeți unul cu Pentium ori doar cu placă video Intel. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul său e unul de tip Core i3-3217U de 1.8GHz iar placa video Intel e una HD 4000. Ecranul său nu e prea mare dacă-l comparăm cu cel al unui laptop. Pe partea de memorie are 4GB RAM și poate fi extinsă la 8GB. Deci e bine să alegeți un sistem de operare pe 64 de biți care să recunoască toată memoria RAM.

Hardul său e destul de încăpător dar putea fi și mai mare. GT 710M de 1 GB e o alegere bună pentru cei care vor să încerce și niște jocuri dar nu la detalii maxime. Pe partea de dotări are: DVD, difuzoare stereo, cameră web, slot pentru card, HDMI, WIFI, bluetooth și altele. Are FreeDOS dar cum am zis mai sus are nevoie de un sistem mai bun decât cele vechi.

Plusuri: are 2.3 kg, e subțire, are procesor i3 IvyBridge, USB 3.0, HDMI, ecran HD, bluetooth etc.
Minusuri: puține USBuri.

Asus X552CL-SX019D e un gadget funcțional care poate fi folosit pentru multe însă un desktop nu poate fi chiar așa de portabil și compact. Există desktopuri de tip mini dar tot nu sunt cu baterii ca și laptopurile și tabletele. Deci depinde de ce aveți nevoie și cât vă este bugetul alocat. Mie îmi place mai mult laptopul deoarece pentru a viziona un film pot conecta un TV sau monitor.

Te-ar mai putea interesa