Asus X551CA-SX014H, laptop cu Windows 8

Asus X551CA-SX014H e unul dintre cele mai accesibile soluții portabile cu Windows 8 de pe piață. Face parte dintr-o serie destul de bună și accesibilă – X. Din denumirea sa poate fi concluzionată ușor generația și tipul de configurație. Toate aceste laptopuri arată la fel și chiar și generația X552 arată așa, dar există și variante pe alte culori. Placa video Intel HD 4000 e prezentă și pe alte laptopuri, deoarece e integrat. Greutatea laptopului e redusă datorită unui design mai bun și pentru că are o baterie mai mică. Probabil că era mai bine cu o baterie de 6 celule, deoarece mulți utilizatori au nevoie o autonomie generoasă.

Prețul său e foarte bun comparativ cu cel al altor laptopuri de la alte branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Core i3-3217U de 1.8 GHz e o alegere bună pentru cei ce vor o autonomie bună pe un laptop cu o baterie mică. Ecranul de 15 inci poate fi bun și pentru vizionarea de filme ori pentru aplicații diverse. Mai toate laptopurile de 15 inci au ecran HD și poate pe viitor producătorii decid să oferă ecrane mai bune cu unghiuri de vizibilitate și mai bune.

Pe partea de memorie are 4GB RAM și 500GB stocare. Memoria RAM poate fi extinsă dacă se dorește însă hardul trebuie înlocuit ori puteți alege un hard extern. Dotările sale sunt bune și utile dar nu diferă față de cele ale altor laptopuri. Fiind ceva mai compact are doar 2 USBuri din care unul e 3.0. Are HDMI, WiFi, DVD, difuzoare, cameră web, LAN etc. Poate că era și mai portabil dacă nu ar fi avut DVD.

Plusuri: are Windows 8 preinstalat, procesor Core i3 IvyBridge, portabil, arată bine, HDMI, ieftin și altele.
Minusuri: puține USBuri.

Asus X551CA-SX014H e un laptop interesant care poate avea multe întrebuințări și care merită încercat dacă nu ați mai avut unul. Nu cred că o tabletă poate înlocui un laptop ca și acesta, deoarece dotările diferă dar nu cu mult, iar sistemul de operare e și el diferit (dacă comparați cu o tabletă cu Android). Tabletele cu Windows nu sunt așa de ieftine ca și un laptop cu Windows.

Te-ar mai putea interesa