Asus X550VX-GO636D, notebook cu i5 HQ și GTX950M

ASUS X550VX-GO636D e un laptop pentru sarcini multimedia dotat cu procesor i5 quad core (din seria Kaby Lake) și placă video GTX.
Probabil că te-ai săturat de laptopurile care au ecran slab și plăci video integrate. Astfel, acest model X550VX vine cu dotări de generație nouă așa încât să poți rula jocuri fără sacadări. Dar, nu e neaparat un laptop pentru gaming, ci și un laptop pentru sarcini costisitoare.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care nu doar arată bine, ci care are hardware la zi.
Din imaginea de alături puteți vedea cum arată acest model și că e vorba despre modelul argintiu. Spun asta deoarece e disponibil și un model negru cu niște dungi roșii.


Specificații

Procesorul care echipează acest laptop e un model i5-7300HQ e unul performant cu un scor de 6788 puncte la benchmark. Din scor vă puteți face o părere despre performanțele acestui model, mai exac e un procesor mai performant decât multe i7-uri.
Ca sistem de operare vine cu Free DOS, adică un fel de MS DOS. Eu recomand să instalați Windows 10 64 bit deoarece acesta e sistemul compatibil la maxim cu acest laptop.
Hardul din dotare e unul de 7200 rotații, iar în felul acesta poate cnsura cu un SSD mai slăbuț.
Ecranul acestui laptop e unul ok întrucât are diagonală de 15 inci și rezoluție HD (1366×768 pixeli).

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine (are un design minimalist precum restul seriei X, lucru sesizabil din imagine precum și din clipul alăturat), performanțele superioare (procesorul e un i5 quad core), capacitatea mare a hardului și ecranul ok.
Contra ar fi că nu are SSD și 8 GB memorie RAM. Nu vă oprește nimeni să puneți SSD în locul hardului ori unității optice.

Concluzie

Modelul X550VX-GO636D e la Asus se adresează persoanelor interesate de un model rapid care să poată fi utilizat la orice tip de sarcină.
Alături am atașat și un clip pentru a vă face o părere despre cum se prezintă acest model.

Te-ar mai putea interesa