Asus X550LD-XX054D, laptop cu GT 820M

Asus X550LD-XX054D e un laptop nou și acest aspect poate fi observat ușor pentru că are un procesor Intel Haswell. Nu e unul oarecare, ci unul cu tehnologie de economisire a energiei (de aceea are și o frecvență mică). E destul de ieftin comparativ cu alte branduri și configurații similare. Bineînțeles, la acesta se mai pune problema că nu are Windows, de aceea e bine să vă gândiți la ce să alegeți dar Windows 8/8.1 par a fi ideale. Chiar și placa video dedicată e nouă dar nu e vorba de una foarte performantă ci doar performantă. Ea dorește să înlocuiască modelul GT 720M care mi se pare destul de bun.

Nu e un laptop special pentru jocuri dar poate face multor jocuri mai vechi ori mai noi dacă nu alegeți prea multe setări. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Oricum are doar un ecran HD și deci nu puteți alege o rezoluție prea mare. Performanțele laptopului sunt peste medie deoarece are un Core i5, Intel HD 4400, hard de 500GB și GT 820M. Veți mai vedea și alte laptopuri cu aceste componente însă designul diferă de la un model la altul. Puteți face upgrade-uri adică să înlocuiți ori să puneți mai multă memorie RAM.

Pe partea de performanțe grafice oferă două soluții: una integrată și alta dedicată. Cea dedicată e GT 820M care are o memorie video de 2GB. Laptopul are multe dotări motiv pentru care poate înlocui chiar și un desktop. Are USBuri, ieșiri video, slot pentru carduri, WiFi etc. Pe partea de sistem de operare are doar Free DOS dar Windows 8 e cel recomandat de mulți.

Plusuri: are USB 3.0, ușor, performant, cameră web HD, accesibil pentru acele componente și altele.
Minusuri: nu are bluetooth.

Asus X550LD-XX054D poate fi un laptop ideal pentru voi dacă nu vă interesează prea mult jocurile ori un ecran mare. Cu siguranță vă plac filmele iar calitatea video e importantă, de aceea vă recomand un monitor sau televizor cu intrare HDMI deoarece laptopul are o ieșire similară. Jos am pus un clip care sper să vă fie de folos, adică să vă puteți face o idee despre cum ar arăta.

Te-ar mai putea interesa