Asus X550LC-XX158D, laptop multimedia

Laptopul Asus X550LC-XX158D face parte dintr-o serie mai veche dar configurația e destul de interesantă – i5 Haswell, 4GB și GT 720M. Laptopul acesta poate fi folosit cam pentru orice dar nu se adresează gemerilor înrăiți. Pentru aceia există laptopuri care și Republic of Gamers ori seriile N (premium). La aceste tipuri de gadgeturi nu se pot face multe upgrade-uri hardware deoarece sunt și compacte. Puteți pune mai multă memorie RAM dacă suportă ori un hard mai mare (există și harduri externe). Dotările sale sunt bune, tehnologia audio e avansată și greutatea e redusă (baterie mai mică).

Prețul său e destul de atractiv și e în general așa deoarece are Free DOS. Majoritatea laptopurilor de la acest brand sunt mai ieftine decât cele ale altor producători. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Configurația acestui laptop are: un Core i5-4200 de 1.6 GHz, 4GB, placă video Intel HD, placă video dedicată GT 720M etc. Capacitatea de stocare e suficientă pentru majoritatea utilizatorilor – 500 GB. Ecranul de 15 inci e unul HD și e destul de plăcut pentru vizionarea de filme. Multitaskingul mi se pare bun iar pentru cei care vor o imagine mai mare, pot alege un monitor sau televizor cu HDMI.

Laptopul are atât VGA cât și HDMI, însă doar prin HDMI calitate video e mai bună. GT 720M e o placă bună pentru platformele mobile deoarece consumă puțin și are o memorie de 2GB. Ca și dotări are difuzoare stereo, Sonic Master, USBuri 2.0/3.0 și altele. Chiar dacă are touchpad, puteți alege un mouse wireless deoarece laptopul are bluetooth. Poate înlocui un desktop dacă nu vă place că ocupă prea mult spațiu și aveți nevoie de ceva portabil și care să nu aibă multe cabluri prin jur.

Plusuri: e atractiv ca preț pentru acea configurație, greutate redusă, autonomie mare în mod office, destule USBuri, bluetooth și arată bine.
Minusuri: nu prea are.

Asus X550LC-XX158D e bun pentru acasă dar și pentru locul de muncă deoarece autonomia sa e una mare când folosiți doar aplicații. Eu vă recomand Windows 8.1 deoarece pentru versiunile mai vechi nu prea există drivere. Jos am pus un clip util din care vă puteți face o idee și sunt și altele care arată așa.

Te-ar mai putea interesa