Asus X550CC-CJ764D, laptop cu i7

Laptopurile care le găsești în comerț nu sunt prea performante și de aceea Asus vine cu un model care are i7 pe partea de procesor și o placă video GT 720M care e bună pentru jocuri chiar dacă e vorba despre una pe 64 biți. Pentru a vă dovedi că procesorul e foarte capabil precizez că scoate 3896 puncte la benchmark.
Un astfel de notebook PC ar fi recomandarea mea pentru cineva în căutarea unui PC puternic, dar nu neaparat pentru jocuri, chiar dacă acestea vor merge excelent pe el.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un laptop premium cu ecran touch și cu o portabilitate peste medie. Bateria chiar dacă are 4 celule ține undeva la 3 ore… ceea ce e suficient în opinia mea.

Laptopul
Laptopul

Pe partea de caracteristici are un ecran de 15.6 inci cu rezoluție aproape HD și e de tip glare așa încât e numai bun pentru filme și sarcini multimedia deoarece pe astfel de ecrane culorile sunt reproduse mai bine. Hardul e unul de 500GB, lucru care presupune că puteți stoca foarte mult informații pe el, iar viteza lui de citire e de vreo 30MB/s ceea ce presupune că o să puteți descărca cu 250Mbps de pe Internet, dar asta doar în condiții ideale (să folosiți un program care descarcă segmentat și să aveți o conexiune la Internet foarte bună).

Lucrurile care le apreciez la acest model sunt prezența ecranului touch, a designului premium și faptul că nu are un preț exagerat. Lucruri care nu sunt pe gustul meu sunt bateria care are doar 4 celule (nu o să conteze pentru dvs. dacă nu intenționați să-l cărați prin diferite locuri) și prezența unității optice care mai adaugă vreo 200 de grame la greutatea laptopului.

Concluzia mea despre acest model e că-și merită banii și că e un model pentru cei care vor un laptop în tendințe. Datorită ecranului touch eu cred că ar fi bine să instalați Windows 7 sau 8 pe el deoarece aceste sisteme de operare sunt speciale pentru dispozitive touch. Dacă o să vă instalați 8 și vreți butonul de start înapoi atunci puteți instala un program de genul Classic Shell. Cât despre 8.1, nu recomand acest OS deoarece nu e stabil, încă.

Te-ar mai putea interesa