Asus X542UA-GO469, laptop cu Pentium 4405U Skylake

Laptopul argintiu Asus X542UA-GO469 e unul dintre noile modele care oferă componente destul de avansate, iar un exemplu ar fi Pentium 4405U Skylake. Acesta e ceva mai scump decât predecesoarele sale deoarece e cam la fel de performant ca un Core i3 6006U, dar că nu are 4 nuclee ca și pe modelele Kaby Lake R. E o variantă de luat în calcul că doar oferă și memorie DDR4, dar se pot face și câteva upgrade-uri dacă vreți performanțe office superioare (încă 4GB și un SSD în locul HDD-ului).

Din poza de jos se vede o variantă pe argintiu și parcă arată mult mai bine decât cele pe maro. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Asus X542UR DM055T

După cum am precizat mai sus, acest laptop prezintă un procesor nou dar care nu face parte dintr-o generație prea nouă. Totuși, pentru ce va fi folosit, acesta va fi de ajuns și veți observa că se descurcă decent în numeroase taskuri zilnice. Pate fi folosit pentru anumite jocuri dacă e prezentă și o placă video dedicată, însă doar din numele său se poate concluziona că are doar placa video Intel.

Ecranul acestui laptop are o imagine HD Ready, deci se poate viziona conținut 720p sau poate vă decideți să-l folosiți ca un player portabil.

Păreri pro și contra

E dotat cu un hardware numai bun dacă vă rezumați la sarcini ușoare și poate că aveți o consolă pentru jocuri. Poate înlocui orice PC vechi deoarece e conceput să ruleze Windows 10 și are numeroase porturi, chiar și USB 3.1 tip C. Singurul minus al acestui laptop cred că ar fi greutatea sa, deoarece sunt serii care au numai 1.9 kg și dotările nu diferă prea mult. E adevărat că laptopurile metalice sunt mai portabile dar și costul de producție e ceva mai mare.

Asus X542UA-GO469 e un gadget care e creat pentru utilizatorii mai puțin pretențioși, motiv pentru care nu costă mult. Poate că oza de sus nu e de ajuns pentru a vă face o idee, de aceea sunt și prezentări video care sunt destul de reușite.

Lasă un comentariu