Asus X541UV-DM882, laptop Full HD cu Endless OS

Laptopul Asus X541UV-DM882 va fi unul destul de popular deoarece vine echipat cu un procesor nou, suficientă memorie RAM, hard disc generos, iar placa video GeForce e acceptabilă pentru un așa preț. Face parte dintr-o serie destul de populară pentru că e prezentă de ceva timp pe piață și oferă numeroase variante, chiar și cu aceleași configurații. Oricum, optați pentru un model mai nou deoarece e mult mai fiabil și sistemul de operare Endless OS e ok, dar nu se compară cu Windows 10 la capitolul funcționalitate.

Prețul e destul de bun pentru ce veți primi, însă cu un SSD s-ar fi mișcat mult mai bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acel Core i3-7100U e prezent pe tot mai multe laptopuri și e mult peste cele din generațiile precedente. E vorba de familia Kaby Lake care e eficientă dar pentru sarcini mai dificile sunt laptopuri care costă semnificativ mai mult.

Laptopurile cu ecran HD sunt tot mai puține deoarece utilizatorii vor gadgeturi cât mai bine echipate cu un ecran suficient de detaliat. Majoritatea smartphone-urilor au un ecran FullHD, atunci de ce să nu vedem același lucru și pe laptopuri?

Astfel de laptopuri suportă cel mult 12GB de RAM, dar nu e nevoie de foarte multă memorie (8GB cred că e de ajuns). E echipat cu porturi destul de bune și diversificate, iar USB 3.0 e standard.

Păreri pro și contra

Laptopurile costă ceva mai puțin dacă nu dispun de un sistem de operare sau au unul care nu e prea cunoscut. Totuși, ele sunt construite pentru a rula Windows 10, adică cea mai recentă versiune pentru care veți primi drivere compatibile. E mult peste un laptop vechi și se poate vedea în Benchmark-uri, iar capacitatea de stocare nu va mai fi o problemă.

Asus X541UV-DM882 e o variantă cu unitate optică instalată dar pot fi variante și fără aceasta dar ambele arată la fel. Suportă ceva mai multă memorie dacă vă gândiți să puneți 8GB pe el și un SSD e un upgrade de viitor dacă vreți ca totul să se miște mai rapid.

Te-ar mai putea interesa