Asus X541UJ-GO423, laptop cu Core i3 Skylake

Laptopul Asus X541UJ-GO423 e unul destul de reușit și se poate observa că nu prea are concurență. Astfel de laptopuri au fost destul de scumpe în trecut și le găseai doar la un buget de peste 2000 de lei. Tehnologia s-a mai ieftinit dar și performanțele au crescut puțin, astfel că un laptop office/multimedia e accesibil pentru oricine și nu merită să optați pentru unul cu Pentium sau Celeron.

Sunt destul de multe modele care pot fi folosite cam pentru orice, dar să nu vă așteptați la performanțe grafice impresionante în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele din cea mai recentă generație sunt destul de căutate, dar și cele din seria Skylake sunt destul de eficiente. Modelul Core i3-6006U e prezent pe multe laptopuri noi care nu costă foarte mult. Laptopul de sus e cele mai bun exemplu și nu trebuie să luați decât un mouse, un router wireless și Windows 10. Dotările sunt nu diferă cu mult de cele ale altor modele: ecran HD, porturi USB, HDMI, WiFi, LAN, DVD etc. Totuși, pentru că e vorba de un laptop nou, are port USB de tip C care e cel mai nou și avansat model.

Chiar dacă are Endless OS, voi trebuie să alegeți un sistem de operare care va evidenția mai bine performanțele laptopului (cum e Windows 10).

Păreri pro și contra

Arată foarte bine pe argintiu, dar există variante și pe alte culori dar acest aspect nu mi se pare prea important. Ceva mai ieftin e un model care are doar placa video integrată. Merită să vi-l luați dacă nu vreți să-l folosiți pentru cine știe ce și acesta e și foarte ușor de transportat.

Asus X541UJ-GO423 poate înlocui un desktop în acest buget dacă nu vă este dor de un monitor generos, doar că un laptop e diferit, adică e poate fi luat într-o geantă și nu are nevoie de periferice pentru anumite taskuri. Prezentarea de jos e una care e valabilă pentru întreaga serie și mie îmi place cum arată, la distanță ai putea zice că e din aluminiu.

Te-ar mai putea interesa