Asus X541UA-GO1304D, laptop cu i3 și ecran anti-glare de 15 inci

Pentru cei interesați de un laptop office cu ecran clar și performanțe ok recomand modelul Asus X541UA-GO1304D. Face parte din seria Vivobook, adică are o portabilitate îmbunătățită și un design special.

Acest Vivobook e unul deosebit disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă excelent din toate punctele de vedere.
Din imagine se poate vedea că e un model silver (argintiu) care denotă că e un laptop premium. Subliniez faptul că nu vine cu sistem de operare, dar instalarea Windows 10 nu va dura mai mult de 10-20 minute.


Caracteristici

Laptopul X541UA-GO1304D de la Asus e unul cu procesor i3 Skylake model i3-6006U și are cip integrat Intel HD care e folosit la jocuri ori la sarcini care necesită procesare video.
Ecranul e unul de 15 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli, iar stratul e unul anti-glare. Din această cauză eu zic că e numai bun pentru sarcini office acasă ori la birou.
Pe partea software are Free DOS, adică un fel de MS DOS, iar eu vă recomand să instalați Windows 10.
Cei de la Asus fac laptopuri foarte bune, iar la români acestea sunt în topul preferințelor. Cineva ar alege un astfel de model datorită configurației foarte bune la un preț care e mai mult decât ok.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție mic, aspectul plăcut, portabilitatea ok și fiabilitatea excelentă. Alte avantaje ar fi că are multiple porturi care facilitează conectarea rapidă la net ori a altor dispozitive la el.
Din păcate nu are placă video cu memorie dedicată, iar procesorul nu e quad core.

De final

Dacă sunteți interesat de un laptop performant care să arate bine și să aibă performanțe mai mult decât decente atunci acest model ar fi recomandarea mea.
În cazul în care doriți mai multă performanță din partea lui puteți să-i puneți mai mulți RAMi și un SSD. Eu recomand să-i puneți SSD deoarece o să facă laptopul simțitor mai rapid.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model.

Te-ar mai putea interesa