Asus X541UA-DM1360, laptop roșu FullHD

Laptopul Asus X541UA-DM1360 poate fi următorul înlocuitor dacă vreți o configurație mai rapidă și care poate fi upgradată puțin pe viitor. Orice laptop poate fi îmbunătățit la anumite capitole dacă discutăm de o variantă mai atractivă ca preț. Laptopurile mai scumpe au cele mai bune componente hardware și nu e nevoie de ceva mai scump. La cel de jos aș recomanda doar un SSD, dar depinde și de utilizator, poate că unii preferă o capacitate de stocare mai mare.

Din poze se vede că tastatura nu e una colorată cum am am văzut la alte variante, ci e pe negru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul de pe acesta se numește Core i3-7100U și e unul foarte popular deoarece e prezent anul acesta pe multe laptopuri de buget. Personal, aș alege un laptop care are cel puțin un astfel de procesor și nu aș alege unul cu Pentium sau Celeron. Prețurile laptopurilor au scăzut destul de mult în ultimii ani, adică puteți lua un laptop ca acesta la un preț atractiv și chiar nu mai e nevoie de un monitor pentru că ecranul e FullHD.

Poate fi un bun media player portabil care se conectează chiar și la un televizor, astfel televizorul ia funcția de monitor (cablul audio-video e important dacă vreți să auziți sunetul unui film în difuzoarele televizorului). Ocupă puțin spațiu pe birou și nu vor fi foarte multe cabluri în jurul său dacă nu folosiți cablul LAN pentru conectare la internet sau un mouse cu fir.

Păreri pro și contra

Capacitatea de stocare e una destul de mare și cred că puteți stoca o mulțime de fișiere media (în special filme și poze). Poate că nu e vorba de un IPS, dar la o distanță atât de mică de ecran chiar nu se va vedea vreo diferență. Un laptop roșu are un aspect mai atractiv și poate fi cadoul perfect pentru cineva dacă nu vă pricepeți prea mult la făcut cadouri. Ecranul lucios are o luminozitate mai mare și culorile sunt ceva mai bogate (comparativ cu un ecran mat).

Asus X541UA-DM1360 poate fi folosit oriunde deoarece dispune de o baterie bună – autonomie mare, încărcare mai rapidă și mai multe cicluri de încărcare.

Te-ar mai putea interesa