Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X540UB-DM549, laptop cu Intel Core i3-7020U

Unul dintre cele mai bune laptopuri office cu un preț modic e acest Asus X540UB-DM549 și chiar nu aveți nevoie de un buget mare. Bineînțeles, e foarte important să aveți un procesor din noua generație pentru o eficiență superioară, dar și restul configurației e foarte importantă. Pretențiile nu pot fi mari pentru că discutăm de o serie ieftină, însă e oferită de un brand cu experiență în domeniu. De aceea, veți beneficia de un ecran 1080p, difuzoare de 4W, caracteristici speciale numeroase și altele. Am apreciat că are o greutate mult inferioară față de alte serii, astfel că poate fi transportat mai ușor.

Arată bine pe argintiu și e bine că nu e în totalitate pe această culoare, astfel sunt evidențiate mai bine anumite părți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Componentele acestui laptop sunt următoarele: procesorul Core i3-7020U, memorie de 4GB, hard disc de 1TB și placa grafică GeForce MX110. Orice procesor are o placă video integrată pentru ca autonomia să fie cât mai mare și se comută automat pe cea GeForce când rulați conținut video sau un joc.

Poate că laptopurile nu sunt cele mia grozave pentru gaming deoarece se încălzesc foarte mult și numai seriile de gaming oferă răcire mai bună. Îmi place foarte mult finisajul de pe capac, dar și culoarea aleasă.

Păreri pro și contra

Noul procesor de la Intel impresionează la anumite capitole și unul dintre ele e redare 1080p. Aveți o placă video dedicată care e ceva mai performantă decât cea integrată. Orice procesor se descurcă mai bine cu mai multă memorie RAM, dar nu e obligatoriu să o upgradați pentru că Windows 10 necesită 1-2 GB. Puteți stoca multă muzică, filme și chiar jocuri dacă vreți, însă nu e cel mai bun pentru gaming. Laptopul e perfect dacă nu vă doriți prea multe pe birou sau poate vreți să-l luați cu voi undeva.

Asus X540UB-DM549 nu vine cu noul display NanoEdge care ajută laptopul să scadă în dimensiuni. Chiar și așa aveți o imagine cu mai multe detalii, astfel că scrisul e mai ascuțit și acum puteți rula filme 1080p.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu