Asus X540UA-DM1153T, laptop cu i3-7020U şi Windows 10

Asus X540UA-DM1153T e un model care se recomandă prin faptul că are un ecran de 15,6 inci, procesor i3 şi Windows 10 preinstalat. Din cauza acestor dotări putem spune că e un laptop office care poate fi utilizat şi la sarcini business.

Notebook-ul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat aspectiv şi fiabil. Designul său poate fi văzut din imaginea de alături. De asemena poate fi observat faptul că are un design caracteristic seriei X540.


Păreri pro şi contra

Modelul Asus X540UA-DM1153T e unul al anului acesta şi din această cauză e dotat cu procesor i3 Kaby Lake. E vorba despre un procesor i3-7020U cu cip grafic integrat şi cu două nuclee.
Memoria RAM e de doar 4GB, dar (în opinia mea) era bine dacă ar fi avut 6GB. Se pot instala până la maxim 12GB… pentru cei interesaţi.
Stocarea se realizează pe SSD de 256GB, şi în opinia mea e mai mult decât suficient. Dacă vreţi mai mult atunci se poate pune hard extern ori puteţi folosi cloud storage.
Fiind un laptop „cu tendinţe” business e normal să aibă unitate optică de tip DVD, aceasta fiind utilă la instalarea diverselor programe sau licenţe.
Pentru conectarea la net vă puteţi folosi de wireless ac, dar şi de LAN (are adaptor USB 3.0 la LAN).
La capitolul conectică şi porturi stă bine deoarece vorbim despre 3 porturi USB, HDMI, bluetooth, card reader şi altele.

Laptopul de faţă se adresează persoanelor interesate de ceva accesibil dpdv al costului şi care să aibă integrate componente de generaţie nouă.
Avantajul de a avea sistem de operare preinstalat e că puteţi să folosiţi dispozitivul doar la navigat pe Internet şi sarcinile care vă interesează din prima.
Fiabilitatea produsului e una foarte bună iar ergonomia e la superlativ. Acest ultim lucru se datorează faptului că vorbim despre un produs de la un brand de top.
Despre portabilitate nu am menţionat nimic şi din această cauză trebuie spus că e una excelentă, laptopul având o greutate redusă de 2kg şi o baterie care ţine chiar şi mai mult de 4 ore.

Lasă un comentariu