Asus X540MA-GO207, laptop cu memorie RAM de 4GB

Asus X540MA-GO207 e pe placul multor utilizatori deoarece costă puțin, astfel că puteți lua mai unul și pentru persoana dragă. Chiar dacă nu e cel mai avansat laptop disponibil, va fi foarte util cât timp veți alege și cel mai bun sistem de operare pentru el – Windows 10. Nu alegeți o versiune mai veche pentru că nu vor oferi drivere pentru noul hardware. Îmi place culoarea aleasă pentru că evidențiază tastatura dar și ecranul (fiind negre). Chiar dacă are touchpad generos, un mouse poate ajuta destul de mult în special dacă stați multe ore pe zi.

Arată la fel ca multe alte laptopuri și are dotări asemănătoare, doar că la interior sunt diferențe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ceva mai bune sunt variantele cu procesoare cu 4 nuclee, însă depinde și pentru ce-l doriți. Aveți și o memorie RAM generoasă și nici nu sunt laptopuri cu mai puțin de 4GB. Autonomia e bună pentru că sunt componente hardware cu consum redus și bateria e destul de mare. Nu știu cât de des îl veți folosi cu baterie, dar eu l-aș ține mai tot timpul în priză cât timp îl țineți pe birou. Astfel, nu vă mai stă gândul la încărcat.

Păreri pro și contra

Cu sau fără unitate optică, voi pute instala rapid sistemul de operare cu ajutorul unui stick, nu e cu nimic mai diferit decât cu disc. Ecranul de 15.6 inci e destul de mare pentru că nu veți sta foarte departe de laptop și detaliile sunt vizibile, iar când vreți să vedeți un film puteți conecta un monitor sau TV la el. Cu alte cuvinte, laptopul e un media player portabil cu suport media excelent și televizorul nu mai trebuie să fie Smart. În acest caz puteți folosi periferice wireless și voi puteți sta și pe canapea.

Asus X540MA-GO207 are un procesor nou și bun, iar eficiența sa e una de lăudat. Noile laptopuri au tehnologie wireless mai bună – WiFi ac, astfel că viteza de transfer e bună. Oricum, nu cred că aveți nevoie de un mai mult de 100 Mbps.

Te-ar mai putea interesa