Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X52JC-EX413D

În acest review, voi scrie despre acest laptop Asus X52JC-EX413D care vine cu procesor i3 model 370M şi placă video de 1 giga, ideală pentru jocuri. Vine cu un preț bun Vezi prețul special de azi. Este bun pentru jocuri deoarece are placă video destul de bună şi nouă, iar pentru faptul că vine pe 64 biţi, înseamnă că laptopul nu se va încălzi în timpul jocurilor.

Design-ul este destul de cunoscut deoarece îl regăsim şi pe modele precum Asus X52JC-EX436D, care ar putea fi o alternativă ideală la acesta deoarece vine cu procesor P6100 şi preţ mult mai mic. Trebuie să specific faptul că are tot cam aceleaşi specificaţii, singura diferenţă o reprezintă procesorul. Dacă îl veţi folosi pentru jocuri, vă recomand un upgrade la memoria RAM cu o plăcuţă de 2 giga care costă undeva la 90 de lei.

Poze

Închis

Tastatură

Specificaţii tehnice

La acest capitol stă destul de bine deoarece are procesor Intel Core i3 model 370M, cu tehnologie 32nm, frecvenţă de 2,4 GHz şi cache de 3MB. Ecranul LCD cu LED are o diagonală de 15,6 inci la o rezoluţie maximă de 1366 cu 768 pixeli.

Memoria RAM este de tip DDR3 la o capacitate de 2 giga şi o frecvenţă de 1066MHz, şi poate fi mărită până la 8 giga.

Hard disk-ul de 320 de giga este unul SATA de 2,5 inci care are o viteză de 5400 de rotaţii pe minut şi este unul silenţios. Placa video integrată Intel HD Graphics îşi face bine treaba pentru că rulează fără probleme filmele HD, are un consum redus de energie şi are o performanţă grafică foarte bună în comparaţie cu celelalte plăci integrate.

Placa video dedicată nVIDIA GeForce 310M este una destul de bună deoarece are 1 giga de memorie video pe 64 de biţi. Are şi o placă grafică integrată Intel HD Graphics care poate fi folosită atunci când nu vă jucaţi jocuri, fiidn ideală pentru vizionarea de filme HD sau aplicaţii 3D.

La capitolele multimedia, conectivitate şi porturi are unitate DVD, două difuzoare stereo, cameră web de 0,3 MP, Altec Lansing, Wi-Fi, port HDMI, 3 USB-uri 2.0, port VGA, microfon incorporat, intrare audio, reţea RJ-45.

Autonomia este undeva între 2-3 ore pentru că acumulatorul e de 6 celule. Greutatea acestuia este undeva la 2,6 kilograme şi vine cu tastatură numerică şi sistem de operare Free DOS.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: design foarte reuşit, tastatură aerisită şi uşor de folosit, ecran lucios de tip LED, placă video pentru jocuri, nu se văd urmele de murdărie sau amprentele pe materialul maroniu.

Ca minusuri: nu are bluetooth.

Concluzie

Acest laptop Asus X52JC-EX413D este unul destul de vândut, nu are probleme hardware şi se descurcă destul de bine în orice situaţie se află. Recomand Windows 7 Ultimate pe 32 sau 64 de biţi pentru o mai bună performanţă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu